Viinimaa Portugali

36 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 236 kpl.

OMG 2015

Tumman sinipunaisen viinin tuoksussa on tummia marjoja, mausteita ja tammen savuisuutta. Melko täyteläinen maku on keskitanniininen, paahteisen tamminen, kypsän marjaisa ja tasapainoisen hapokas.

Tutustu tarkemmin »

Muros Antigos 2016

Väriltään vaalean vihertäväkeltaisen viinin tuoksussa on päärynää, sitrushedelmiä, litsiä ja hentoa parfyymisyyttä. Viinin tasapainoinen ja runsas maku on kuiva, melko hapokas, kypsän sitruksinen ja hennon yrttinen.

Tutustu tarkemmin »

Adega de Pegões Colheita Seleccionada 2015

Väriltään lähes keltaisen viinin tuoksu on voimakkaan tamminen, kypsän trooppisen hedelmäinen, persikkainen, omenainen ja toffeinen. Tamminen, maukas maku on trooppisen hedelmäinen,  kuiva ja keskihapokas. Viinillä on pitkä ja selkeän tamminen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

What Else? 2014

Tumman sinipunainen viini, jonka tuoksu on tammisen paahteinen, tumman marjaisa ja hennon yrttinen. Täyteläinen, kypsän marjaisa maku on lämmittävä, helposti lähestyttävä ja vastaa aromeiltaan tuoksua.

Tutustu tarkemmin »

Krohn LBV

Mustanpunaisen viinin mehevässä tuoksussa on punaisia marjoja, nahkaa, savua ja hentoa leipämäisyyttä. Moniulotteinen, maukas viini on makea ja tasapainoinen. Mausta löytyy punaisia kypsiä marjoja, seetriä ja tummaa suklaata. Tasapainoinen maku on lämmittävä ja pyöreän tanniininen.

Tutustu tarkemmin »

Ferreira 10 Y.O. White Port

Kellanruskeassa viinissä on paahteinen, rehevä tuoksu, josta löytyy kuivattuja hedelmiä, pähkinäisyyttä ja mausteita. Runsas maku on makea, kuivahedelmäinen, paahteinen, hennon seetrinen ja hieman pähkinäinen. Viini on tasapainoinen ja lämmittävä kokonaisuus, jolla on hieman mausteinen ja pähkinäinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »