Osallistujan ohje

Osallistuminen

Täytä ja lähetä ilmoittautumislomake kotisivuillamme www.vuodenviinit.fi ja maksa osallistumismaksu. Ilmoittaudu 13.12.2019 mennessä.

Kun ilmoittautumisesi saapuu kilpailuun, saat sähköpostitse ohjeet ja tunnuksen viinien ilmoittamiseksi netissä. Kukin viiniedustaja saa yhden tunnuksen, jota käyttäen voi muuttaa/lisätä/poistaa omia viinejään aina 6.1.2020 saakka. Tämän jälkeen tapahtuvat muutokset tekee kilpailun järjestäjä.

Ilmoittautuminen kirjataan, kun osanottomaksu, 45 euroa / viini, on saapunut Vuoden Viinit kilpailu ry:n tilille:

IBAN: FI07 1243 5000 2169 07
BIC: NDEAFIHH

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, mutta siitä on erikseen sovittava kilpailun järjestäjien kanssa.

Näytteiden toimitus

Osallistujien tulee toimittaa kilpailuun kolme pulloa (à 75 cl tai vastaava määrä) jokaista kilpailuun ilmoitettua viiniä mahdollisten korkki- tai muiden vikojen varalta. Laatikkoviinejä riittää yksi laatikko.

Kilpailuun voi osallistua pienemmällä pullomäärällä kilpailun järjestäjien luvalla.

Jos kaikki toimitetut tuotteet osoittautuvat viallisiksi, viini putoaa pois kilpailusta. Viallisten viinien osuus on ollut noin 4 % avatuista pulloista

Kilpailuun osallistuvat viinit tulee toimittaa keskiviikkona 16. tai torstaina 17. tammikuuta 2020 klo 13:00 – 17:00 välisenä aikana Hotelli Haagaan os. Nuijamiestentie 10. Viinien vastaanotto on hotellin autohallissa.

Tarvittaessa noudamme kilpailuun ilmoitetut viinit viiniedustajien toimitiloista pääkaupunkiseudulla erikseen sovittavana aikana. Toimitusajoista tai muusta toimituksesta (esim postitse) on sovittava kilpailun järjestäjien kanssa.

Viinien jälkitoimitus on mahdollista, mutta kilpailun järjestäjät eivät voi taata, että jälkitoimitettu viini ehtii mukaan arvosteluun. Jälkitoimitukset on sovittava erikseen kilpailun järjestäjien kanssa.