Viinimaa Itävalta

11 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 98 kpl.

Bründlmayer Riesling Steinmassel 2016

Vaalean vihertäväkeltaisen viinin tuoksusta löytyy mineraalia, kypsiä hedelmiä, hentoa yrttisyyttä ja kukkeutta. Viinin melko voimakas ja tasapainoinen maku on kuiva, hapokas ja linjassa tuoksun kanssa. Miellyttävä viini jolla on pitkä sitruksinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »Bründlmayer Brut Rosé

Kalpean kuparinvärinen viini, jonka miellyttävässä tuoksussa on persikkaa, omenaa, viikunaa, mausteisuutta ja paahteisuutta. Kuiva, maukas maku vastaa tuoksua, hyvä ja pehmeä mousse. Lopussa kirsikkaa ja karpaloa. Hallittu kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »Bründlmayer Brut Rosé

Vaalean lohenpunainen viini, jonka paahteisessa ja tyylikkäässä tuoksussa on mansikkaa ja paahtoleipää. Tasapainoinen, kuiva maku vastaa tuoksua, siinä on myös mausteisuutta. Pehmeä mousse. Miellyttävä, tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Opitz One 2008

Kuparinpunainen viini, jonka moniulotteisessa tuoksussa on pähkinää, viikunaa, tervaa ja sultana rusinaa. Täyteläinen ja erittäin intensiivinen maku vastaa tuoksua. Tasapainoinen viini, jossa on hyvä happotasapaino.

Tutustu tarkemmin »


Pinot Noir Reserve 2008

Läpikuultava, tiilenvärinen viini, jonka tuoksussa on pieniä, punaisia marjoja, savua, kahvia ja tallia. Pehmeä, leveä ja sopivan hapokas maku vastaa tuoksua. Miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »