Tuottaja Treasury Wine Estates

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 31 kpl.
Lindemans BIN 65 Chardonnay 2015

Vaalean keltaisen viinin tuoksu on kypsän trooppisen hedelmäinen, omenainen ja hieman tamminen. Runsaan trooppisen hedelmäinen maku on kuiva, tasapainoinen, sopivan hapokas ja hieman tamminen. Viinillä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Matua Sauvignon Blanc 2014

Haalean vihertävänkeltaisen viinin tuoksu on avoin ja siitä löytyy herukan lehteä, ruohoa, karviaista ja yrttejä. Tuoksu on selkeä ja rypäleelle tyypillinen. Viinin maku vastaa tuoksua ja on kuiva, sopivan hapokas ja tasapainoinen. Helposti lähestyttävän viinin rakenne on hyvä ja siinä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Squeling Pig 2014

Oljenkeltainen viini, jonka tuoksusta löytyy herukan lehteä, nokkosta, seljaa ja yrttejä. Tuoksua vastaava maku on runsaan hedelmäinen, kuiva ja sopivan hapokas. Viinillä on pitkä miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Matua Marlborough Pinot Noir 2013

Läpikuultavan punainen viini, jonka tuoksusta löytyy punaisia marjoja ja hentoa savuisuutta. Keskitäyteläinen, tasapainoinen maku vastaa tuoksua ja siitä löytyy hennon paahteisuuden lisäksi punaisia marjoa, herukkaa ja vadelmaa. Rypäleelle tyypillinen maku on pitkä ja sopivan hapokas.

Tutustu tarkemmin »