Tuottaja Lion

10 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 10 kpl.Lindauer Cuvée Brut

Oljenkeltaisen viinin avoin ja voimakas tuoksu on miellyttävä, hieman paahteinen, kypsän omenainen ja paahtoleipäinen. Kuivasta, hapokkaasta ja runsaasta mausta löytyy kypsää omenaa ja sitrusta, paahteisuutta ja mineraalisuutta. Moniulotteista makua seuraa pitkä, vivahteikas jälkimaku. Tyylikäs ja tasapainoinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin houkutteleva tuoksu on vivahteikas, vadelmainen, mansikkainen, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Tyylikäs, kuiva ja erittäin miellyttävä maku on tasapainoinen, raikkaan marjaisa, sopivan hapokas ja paahteinen. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Erinomainen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Special Reserve Blanc de Blancs Brut

Vaaleankeltainen viini, jonka avoimessa tuoksussa on paahtoleipää, kypsää keltaista hedelmää ja paahteisuutta. Kuiva ja erittäin hapokas viini, jonka maku on tasapainossa tuoksun kanssa. Maussa on myös pähkinäisiä ja kermaisia aromeita. Viinillä pitkä ja tasapainoinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin leveä ja voimakas tuoksu on kypsän marjaisa, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Kuiva ja runsas, tuoksua myötäilevä maku on miellyttävä ja sopivan hapokas. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Tasapanoinen, hieman kehittynyt kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Cuvée Brut

Oljenkeltaisen viinin avoin ja voimakas tuoksu on miellyttävä, hieman paahteinen, kypsän omenainen ja samppanjamainen. Kuivasta, hapokkaasta ja runsaasta mausta löytyy kypsää omenaa ja sitrusta, pahteisuutta ja mineraalisuutta. Moniulotteista makua seuraa pitkä, vivahteikas jälkimaku. Tyylikäs ja tasapainoinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin avoin tuoksu on marjaisa, vadelmainen ja mansikkainen, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Kuiva ja erittäin miellyttävä maku on tyylikäs, raikkaan marjaisa, sopivan hapokas ja paahteinen. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Erinomainen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Brut

Oljenkeltaisen viinin avoin ja leveä tuoksu on erittäin miellyttävä, kypsän paahteinen, hieman leipäinen ja samppanjamainen. Kuivasta, hapokkaasta mausta löytyy kypsää omenaa ja sitrusta, hentoa leipäisyyttä ja mineraalisuutta. Moniulotteista makua seuraaa pitkä vivahteikas jälkimaku. Herkullinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Brut

Voimakkaan kullankeltainen viini, jonka moniulotteisessa, samppanjamaisessa tuoksussa on leipää, omenankotaa, toffeeta, aprikoosia, keltaluumua ja pähkinää. Kuiva, hieno, runsas ja samppanjamainen maku vastaa tuoksua. Upea kuohuviini.

Tutustu tarkemmin »