Tuottaja Bodegas Faustino

10 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 32 kpl.Faustino VII 2014

Tumman tiilenpunaisen viinin tuoksu on selkeän kehittynyt, nahkainen, hieman paahteinen ja tumman marjaisa. Keskitäyteläinen, sopivan hapokas ja kypsän tanniininen maku jatkaa tuoksun linjoilla ja siitä voi löytää myös kuivattuja hedelmiä ja kevyttä mausteisuutta. Tasapainoinen viini, jolla on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Cava Faustino Extra Seco

Kalpean viherkeltaisen viinin raikkaasta tuoksusta löytyy kypsää hedelmää, omenaa ja limea. Kuiva, pehmeän hapokas maku on pyöreä, trooppisen hedelmäinen ja kypsän marjaisa.

Tutustu tarkemmin »

Faustino Crianza 2012

Punaisen, kehittyneen viinin tuoksu on tamminen, nahkainen ja siitä löytyy myös viikunaa, luumua ja tallia. Keskitäyteäinen maku on kehittynyt, sopivan hapokas ja vastaa tuoksua. Maukas, miellyttävä, melko kehittynyt viini.

Tutustu tarkemmin »

Faustino VII 2012

Punaruskea viini, jonka voimakkaassa tuoksussa on paahteisuutta, nahkaa, tallia ja setriä. Täyteläinen, vahva ja kehittynyt maku vastaa tuoksua. Tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Faustino V 2009

Punainen viini, jonka Paahteisessa ja rehevässä tuoksussa on tummia marjoja, savua, mansikkaa ja kuivattua hedelmää. Täyteläinen, pitkä, kypsä, nahkainen ja mausteinen maku vastaa tuoksua. Hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Faustino VII

Faustino VII 2010

Ruskehtavan punainen viini, jonka rehevässä tuoksussa on nahkaa, mansikkaa ja tammea. Rypäleelle tyypillinen maku vastaa tuoksua. Maukas viini, jossa on pehmeät tanniinit ja pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »