Rypäle Sangiovese

14 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 141 kpl.

Nevermind Organic Rosso 2015

Lähes läpinäkymättömän tummanpunainen viini, jonka voimakkaasta tuoksusta löytyy kypsää mustaherukkaa, luumua, paahteisuutta ja hentoa yrttisyyttä. Viini on keskitäyteläinen, pehmeätanniininen, kypsän marjaisa ja hennon mausteinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Vino Rosé by Charles Smith 2016

Väri on vaalea lohenpunainen. Kevyehköstä tuoksusta löytyy marjaisuutta, vadelmaa, metsämansikkaa ja keltaista omenaa. Maku on kevyt, kuiva ja tasapainoisen hapokas. Mausta löytyy mansikkaa ja punaista viinimajaa sekä aavistus kehittyneisyyttä.

Tutustu tarkemmin »

Kleine Zalze Vineyard Selection Sangiovese Cabernet Sauvignon 2014

Tiilenpunainen väri. Viinin runsas ja monipuolinen tuoksu on paahteinen ja kehittynyt. Siitä on löydettävissä yrttejä, tummia marjoja, herukkaa ja kirsikkaa, nahkaisuutta, lakritsia ja mausteisuutta. Täyteläisestä ja tanniinisesta mausta löytyy kypsiä marjoja, kuivattuja hedelmiä, yrttisyyttä, tammen tuomaa paahteisuutta ja ajan tuomaa nahkaisuutta. Mukavasti ikääntynyt tasapainoinen viini, jolla on hieno jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Villa Valentina Sangiovese Organic 2017

Tummanpunainen viini, jonka voimakkaasta tuoksusta löytyy tummia marjoja, kypsää hedelmää, hentoa mausteisuutta ja tummaa suklaata. Viinin mehevä maku on keskitäyteläinen, pehmeän tanniininen, makeanoloinen ja siinä toistuu tuoksun kypsä marjaisuus ja hedelmäisyys yhdessä ryhtiä tuovan paahteisuuden kanssa. Viinillä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Perticaia Montefalco Rosso 2012

Punaisen, hieman kehittyneen viinin tuoksu on avoin ja huumaava. Siinä on havua, happamia punaisia marjoja, tervaa ja savua. Leveä, miellyttävä ja intensiivinen maku on täyteläinen, kypsän tanniininen, marjaisa ja sopivan hapokas. Siitä löytyy tummia happamia marjoja, tammea ja hieman mausteita. Tasapainoisen viinin jälkimaku on pitkä ja maistuva.

Tutustu tarkemmin »

Fontella Chianti 2014

Väriltään punaisen viinin tuoksu on rehevä, paahteinen ja kirsikkainen. Maku on marjaisa, kirsikkainen, hieman mausteinen ja melko tanniininen. Keskitäyteläisen viinin jälkimaku on keskipitkä ja hieman kehittynyt.

Tutustu tarkemmin »

Cabreo Il Borgo 2011

Punainen viini, jonka kypsän marjaisessa ja monipuolisessa tuoksussa on, luumua, toffeeta, setriä ja mausteisuutta. Tasapainoisen viinin makeanoloinen, kypsä ja täyteläinen maku vastaa tuoksua. Leveä, pitkä jälkimaku ja hienot tanniinit. Miellyttävä kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

MontePasso 2012

Musta sinipunainen viini, jonka intensiivisessä, paksussa ja rehevässä tuoksussa on mausteisuutta, viikunaa mustia marjoja. Täyteläinen, pehmeä, keskihapokas ja samettinen maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös vaniljaa ja hillomaisuutta. Hyvä kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Farnito Camponibbio 2007

Tumman ruskehtavanpunainen viini, jonka kehittyneessä tuoksussa on savua, nahkaa, paahteisuutta, mokkaa herukkaa. Täyteläinen ja tasapainoinen maku vastaa tuoksua, siinä on myös tammisuutta ja mausteita. Pitkä, hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Luce 2011

Mustan sinipunainen viini, jonka kypsän hedelmäisessä ja moniulotteisessa viinissä tammea, yrttejä ja hedelmäisyyttä. Paksu, erittäin täyteläinen, sopivan tanniininen, mokkainen ja nahkainen maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös kypsää hedelmää. Pitkä jälkimaku. Vielä nuori viini, kellariin.

Tutustu tarkemmin »