Rypäle Malbec

18 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 201 kpl.

Mayu Reserva Malbec 2013

Hyvin tummanpunainen viini, jonka tuoksussa on havua, tummia marjoja, metsän pohjaa ja paahteisuutta. Viinin maku on täyteläinen, melko tanniininen, kevyen mausteinen ja kypsän tumman marjainen. Viinillä on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Domaine Bousquet Ameri Single Vineyard 2012

Mustanpunaisen viinin runsaasta tuoksusta voi löytää tummaa suklaata, kypsiä tummia marjoja, herukkaa ja kirsikkaa sekä hentoa mausteisuutta. Tanniininen, hieman kehittynyt, kypsän hedelmäinen ja tuoksua vastaava maku on erittäin täyteläinen, hieman lämmittävä, tasapainoinen ja vivahteikas. Tyylikäs ja herkullinen viini, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Coyam 2013

Väriltään mustanpunainen viini, jonka runsaasta tuoksusta löytyy tummia marjoja, mustaherukkaa ja kirsikkaa, lakritsia, tummaa suklaata ja paahteisuutta. Viinin maku on täyteläinen, tanniininen sekä kypsän marjaisa, luumuinen ja hieman mausteinen. Tasapainoinen ja moniulotteinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Domaine Bousquet Ameri Single Vineyard 2012

Mustanpunaisen viinin voimakkaasta ja runsaasta tuoksusta voi löytää tammen paahteisuutta, kypsiä tummia marjoja, herukkaa ja kirsikkaa sekä suklaata. Tanniininen, hieman kehittynyt ja tuoksua vastaava maku on erittäin täyteläinen, hieman lämmittävä, tasapainoinen ja vivahteikas. Tyylikäs ja miellyttävä viini, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »


Enamore 2011

Mustansinipunainen viini, jonka paksussa ja herukkaisessa tuoksussa on tammea, toffeeta ja nahkaa. Erittäin täyteläinen, makeanoloinen, maukas, keskihapokas ja rehevä maku vastaa tuoksua ja siinä aistii myös paahteisuutta. Pitkä, hyvä jälkimaku. Amaronetyyppinen viini Uudesta maailmasta

Tutustu tarkemmin »

Santa Ana Reserve Malbec Shiraz 2013

Tumman sinipunainen viini, jonka paahteisessa tuoksussa on hilloa, ylikypsää hedelmää ja mausteisuutta. Täyteläinen, maukas, hyvin hedelmäinen, tamminen ja paksu maku vastaa tuoksua, hyvä jälkimaku. Tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Finca Las Moras Black Label Malbec 2012

Mustan sinipunainen viini, jonka tuhdissa ja voimakkaassa tuoksussa on tummia marjoja, mausteita ja hedelmiä. Täyteläinen, voimakas, hapokas ja keskitanniininen maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös suklaata, herukkaa ja boysenmarjaa. Tiivis rakenne.

Tutustu tarkemmin »

Santa Ana Reserve 2013

Tumman sinipunainen viini, jonka keskivoimakkaassa ja paahteisessa tuoksussa on kypsää hedelmää, nahkaa ja savua. Täyteläinen, keskitanniininen ja sopivan hapokas maku vastaa tuoksua, siinä on myös mausteisuutta kirsikkaa ja herukkaa.

Tutustu tarkemmin »