Rypäle Garnacha

19 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 113 kpl.

Cavas Hill Cuvée Panot Rosé Cava Brut

Viini on väriltään lohenpunainen. Marjaisesta, hennon mausteisesta, mineraalisesta tuoksusta on löydettävissä mansikkaa, herukkaa, ruusunmarjaa ja sitruksia. Viini on kuiva, hapokas ja siitä on aistittavissa punaisia marjoja, vadelmaa, kirsikkaa ja mansikkaa, sitruunaisuutta ja hentoa mineraalisuutta.

Tutustu tarkemmin »

Viña Real Reserva 2009

Punainen viini, jonka kehittyneessä ja paahteisessa tuoksussa on tammea, kuivattua hedelmää, mausteisuutta ja mokkaa. Täyteläinen, maukas ja kehittynyt maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös tallia ja nahkaa. Pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Campo Viejo Reserva 2009

Kalpean punainen viini, jonka miellyttävässä ja runsaassa tuoksussa on marjahilloa, mausteita, tammea, vaniljaa, yrttejä ja nahkaa. Pitkä, pureksittavan paksu maku vastaa tuoksua. Hyvä ja tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Lan Gran Reserva 2005

Punainen viini, jonka kehittyneessä tuoksussa on, herukkaa, vaniljaa, tupakkaa ja nahkaa. Pitkä ja rodukas maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös kypsää hedelmää, tammea ja viikunaa.

Tutustu tarkemmin »

Coma Vella 2005

Tumman ruskeanpunainen viini, jonka kypsässä ja mehevässä tuoksussa on suklaata, kahvia, nahkaa ja hilloa. Runsas, hedelmäinen, moniulotteinen ja kehittynyt maku vastaa tuoksua. Hyvä, pitkä jälkimaku ja valmiit tanniinit. 

Tutustu tarkemmin »

Paternina Banda Azul 2009

Tumman tiilenpunainen, hieman kehittynyt viini, jonka kypsässä ja miellyttävässä tuoksussa on nahkaa, tallia, kypsää hedelmää, herkkusientä ja vaniljaa. Lämmin ja elegantti maku vastaa tuoksua. Hieno viini, jossa on pehmeät tanniinit ja pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »