Rypäle Cabernet Franc

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 121 kpl.

Château Timberlay 2012

Väriltään viini on tummanpunainen. Runsaassa ja kehittyneessä tuoksussa on herukkaa, lyijykynää, toffeeta ja mausteisuutta. Keskitäyteläinen maku vastaa aromeiltaan tuoksua. Loppumaku on pitkä ja kokonaisuutena viini on klassinen ja alkuperälleen tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »

Grand Barossa Shiraz

Tummanpunaisen viinin intensiivinen tuoksu on mausteinen, kypsän marjaisa, paahteinen ja moniulotteinen. Rehevä, paksu maku on erittäin täyteläinen, pehmeän tanniininen ja vastaa tuoksua. Pyöreän viinin maku lämmittää suussa ja sillä on pitkä, miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Ornellaia 2011

Mustanpunaisen viinin uhkeassa, moniulotteisesta tuoksussa on paahteisuutta, tummia marjoa, mausteisuutta ja kypsää luumua. Tyylikäs maku on täyteläinen, melko tanniininen ja moniulotteinen. Siitä löytyy paahteisuutta, mokkaa, tuummaa suklaata ja kypsiä marjoja. Tasapainoisen ja rodukkaan viinin jälkimaku on pitkä ja hieno. Viini hyötyisi muutaman vuoden varastoinnista.

Tutustu tarkemmin »

Enamore 2011

Mustansinipunainen viini, jonka paksussa ja herukkaisessa tuoksussa on tammea, toffeeta ja nahkaa. Erittäin täyteläinen, makeanoloinen, maukas, keskihapokas ja rehevä maku vastaa tuoksua ja siinä aistii myös paahteisuutta. Pitkä, hyvä jälkimaku. Amaronetyyppinen viini Uudesta maailmasta

Tutustu tarkemmin »Grand Barossa Shiraz 2012

Tumman ruskehtavanpunainen, erittäin täyteläinen viini, jonka paahteisessa ja mehevässä tuoksussa on kypsää kuivattua hedelmää. Runsas, täyteläinen ja keskihapokas maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös tammea, mausteisuutta ja suklaata. Miellyttävä, persoonallinen rakenne.

Tutustu tarkemmin »