Pakkaustyyppi 1.5 l hanapakkaus

15 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 52 kpl.


Mud House Sauvignon Blanc 2017

Vaalean viherkeltainen viini on tuoksultaan avoin. Siitä on aistittavissa ruohoa, herukan lehteä sekä nokkosta ja kypsää karviaista. Viinin kohtuullisen runsas maku on kuiva, erittäin hapokas ja noudattelee tuoksun viitoittamaa aromimaailmaa. Tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Matua Sauvignon Blanc 2016

Haalean vihertäväkeltaisen viinin tuoksu on ruohoinen, yrttinen ja hennon kypsän hedelmäinen. Kuiva ja sopivan hapokas maku on melko runsas ja vastaa tuoksua. Viini on tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Mud House Sauvignon Blanc 2015

Vihertäväkeltaisen viinin rypäleelle tyypillisestä tuoksusta voi löytää herukan lehteä, karviaista ja yrttejä ja karviaista. Viinin maku on kuiva, keskihapokas, kypsän hedelmäinen ja vastaa tuoksua. Viinin jälkimaku on keskipitkä.

Tutustu tarkemmin »

Mud House Sauvignon Blanc 2014

Vihertävän keltaisen viinin tuoksusta löytyy ruohoa, herukan lehteä ja karviaista. Tuoksu on avoin, leveä ja rypäleelle tyypillinen. Viinin kuiva, hapokas ja miellyttävä maku on tasapainoinen, ryhdikäs ja vastaa tuoksua.

Tutustu tarkemmin »

Matua Sauvignon Blanc 2014

Haalean vihertävänkeltaisen viinin tuoksu on avoin ja siitä löytyy herukan lehteä, ruohoa, karviaista ja yrttejä. Tuoksu on selkeä ja rypäleelle tyypillinen. Viinin maku vastaa tuoksua ja on kuiva, sopivan hapokas ja tasapainoinen. Helposti lähestyttävän viinin rakenne on hyvä ja siinä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »