Maahantuoja Viinitie Oy

17 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 117 kpl.

X-Berg Riesling 2016

Väriltään vaalean vihertäväkeltaisen viinin hienosta tuoksusta löytyy mineraalia, kypsiä hedelmiä, ananasta ja luumua, sitrushedelmiä ja pientä kukkeutta. Viinin on kuiva, hapokas ja tasapainoinen. Maussa toistuu tuoksun aromipaletti eleganttina kokonaisuutena. Hieno intensiivinen viini, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

First Drop Full Fat Red 2015

Viini on väriltään tummanpunainen. Sen voimakkaasta ja rehevästä tuoksusta voi löytää kypsää hedelmää ja marjaa, herukkaa ja kirsikkaa sekä hentoa yrttisyyttä. Viinin maku on täyteläinen, keskitanniininen ja lämmittävä. Maku on pyöreän hedelmäinen ja keskihapokas. Helposti lähestyttävä hieman kehittynyt viini.

Tutustu tarkemmin »

Anakena Ona Special Reserve Riesling Chardonnay Viognier 2014

Vaalean vihertäväkeltainen viini, jonka tuoksussa on kypsiä etelän hedelmiä, kukkeutta ja kevyttä tammisuutta. Viinin maku on kuiva, hapokas ja kypsän hedelmäinen. Siitä löytyy myös pientä yrttisyyttä ja tammisuutta. Miellyttävä ja tasapainoinen viini, jonka jälkimaku on kypsän eksoottisen hedelmäinen ja kevyen tamminen.

Tutustu tarkemmin »

Spanier Gillot Riesling Kalkglimmer 2015

Keltaisen, hieman vihertävän viinin mineraalisesta ja kypsän hedelmäisestä tuoksusta voi lyöytää sitrusta, kypsää persikkaa ja omenaa. Kuiva ja hyvin hapokas maku jatkaa tuoksun linjoilla. Tasapainoinen ja moniulotteinen viini, jolla on pitkä happojen ja kypsien hedelmien kantama jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Becker Family Pinot Noir 2012

Punaisen, hieman orassin viinin avoimesta ja selkeästä tuoksusta löytyy punaisia marjoja, karpaloa ja puolukkaa, savua ja orvokkia. Viinin maku vasta tuoksua ja on rypäleelle tyypillinen. Tasapainoinen maku on kesitäyteläinen, keskitanniininen, sopivan hapokas ja moniulotteinen. Siitä löytyy pieniä punaisia, kypsiä marjoja, tammea ja hieman nahkaisuutta.

Tutustu tarkemmin »

Becker Family Pinot Noir 2011

Kalpean läpikuultavan punainen viini, jonka tuoksussa on pieniä, punaisia marjoja, savua ja paahteisuutta. Keskitäyteläinen, raikas, mausteinen sopivan hapokas ja puhdaspiirteinen maku vastaa tuoksua. Tyylikäs viini.

Tutustu tarkemmin »