Maahantuoja Modern Fluids Oy

10 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 51 kpl.


Los Monteros Crianza 2011

Kalpean punainen viini, jonka rehevässä tuoksussa on kirsikkaa, kuivattua hedelmää vaniljaa ja tammea. Kehittynyt, keskitäyteläinen, nahkainen ja vaniljainen maku vastaa tuoksua. Miellyttävä kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Grand Barossa Shiraz 2012

Tumman ruskehtavanpunainen, erittäin täyteläinen viini, jonka paahteisessa ja mehevässä tuoksussa on kypsää kuivattua hedelmää. Runsas, täyteläinen ja keskihapokas maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös tammea, mausteisuutta ja suklaata. Miellyttävä, persoonallinen rakenne.

Tutustu tarkemmin »Farnito Camponibbio 2007

Tumman ruskehtavanpunainen viini, jonka kehittyneessä tuoksussa on savua, nahkaa, paahteisuutta, mokkaa herukkaa. Täyteläinen ja tasapainoinen maku vastaa tuoksua, siinä on myös tammisuutta ja mausteita. Pitkä, hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Piccini Memoro

Mustansinipunainen viini, jonka tuoksussa on kahvia, savua, herukkaa, tummia marjoja, yrtttejä ja hilloa. Tasapainoinen, makeanoloinen maku vastaa tuoksua.

Tutustu tarkemmin »

Bassus Pinot Noir 2011

Heleänpunainen viini, jonka leveässä ja rehevässä tuoksussa on tervaa, savua, suklaata ja mokkaa. Täyteläinen, pitkä, makean hedelmäinen ja runsas maku vastaa tuoksua. Hyvin persoonallinen Pinot Noir.

Tutustu tarkemmin »


Los Llanos Tinto

Tiilenpunainen viini, jonka leveässä tuoksussa on paahteisuutta, nahkaa ja piparimausteita. Mausteisuus tuntuu maussa, siinä aistii myös tummia marjoja. Maukas viini.

Tutustu tarkemmin »