Maahantuoja Haugen-Gruppen Oy

8 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 54 kpl.

Paul Goerg Champagne Brut Réserve

Väriltään kirkkaan keltaisen viinin tuoksu on runsas, paahteinen ja kypsän hedelmäinen. Tuoksusta on löydettävissä myös briossia, uuniomenaa sekä paahtoleipää. Viinin leveästä ja paahteisesta mausta on aistittavissa kypsää sitruunaa ja tammen vivahteita. Viinissä on runsas, kermainen, mousse. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja moniulotteinen

Tutustu tarkemmin »

Château Ksara Sunset Rosé 2015

Kalpean kuparinpunainen viini, jonka tuoksu on marjaisa, kypsän hedelmäinen,  hieman mineraalinen ja hennon mausteinen. Kuivasta, runsaan hedelmäisestä mausta löytyy mm greippiä, sitruunaa ja miniraalisuutta.

Tutustu tarkemmin »

El Cuarto 2014

Hyvin tummanpunaisen hieman kehittyneestä tuoksusta löytyy tummia marjoja, ruusunmarjaa ja herukkaa sekä tammen mukanaan tuomaa vaniljaisuutta ja paahteisuutta. Viinin keskitäyteläinen maku on kypsän hedelmäinen, pehmeän tanniininen ja vastaa tuoksua. Viini jättää hieman makeanoloisen, miellyttävän jälkimaun.

Tutustu tarkemmin »


Enamore 2011

Mustansinipunainen viini, jonka paksussa ja herukkaisessa tuoksussa on tammea, toffeeta ja nahkaa. Erittäin täyteläinen, makeanoloinen, maukas, keskihapokas ja rehevä maku vastaa tuoksua ja siinä aistii myös paahteisuutta. Pitkä, hyvä jälkimaku. Amaronetyyppinen viini Uudesta maailmasta

Tutustu tarkemmin »

Fèlsina I Sistri 2011

Kullankeltainen viini, jonka tuoksussa on vaniljaa, kypsää hedelmää voita, toffeeta ja tammea. Runsas, kypsä, tamminen, maukas ja pitkä maku vastaa tuoksua. Tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Viña Real Reserva 2009

Punainen viini, jonka kehittyneessä ja paahteisessa tuoksussa on tammea, kuivattua hedelmää, mausteisuutta ja mokkaa. Täyteläinen, maukas ja kehittynyt maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös tallia ja nahkaa. Pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »