Maahantuoja Hartwa-Trade Oy Ab

11 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 151 kpl.


Lanson Gold Label Vintage Champagne Brut 2008

Väriltään vaalean viherkeltainen viini on tuoksultaan vahva ja tyylikäs. Tuoksusta on aistittavissa sitruksia, paahtoleipää sekä omenankotaa. Viini on maultaan kuiva, hapokas ja noudattelee aromeiltaan tuoksun elementtejä. Kokonaisuutena viini on tyylikäs ja runsas kokonaisuus ja sillä on pitkä loppumaku.

Tutustu tarkemmin »

Adega de Pegões Colheita Seleccionada 2015

Väriltään lähes keltaisen viinin tuoksu on voimakkaan tamminen, kypsän trooppisen hedelmäinen, persikkainen, omenainen ja toffeinen. Tamminen, maukas maku on trooppisen hedelmäinen,  kuiva ja keskihapokas. Viinillä on pitkä ja selkeän tamminen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Sileni Cellar Selection Sauvignon Blanc 2016

Väriltään kalpean vihertävänkeltaisen viinin tuoksussa on mm. herukan lehteä, leikattua ruohoa, karviaista ja yrttejä. Kypsän herukkainen maku on kuiva, hapokas ja seuraa viinin tuoksua. Rypäleelle tyypinen viini, jonka jälkimaku on pitkä ja raikas.

Tutustu tarkemmin »

Cesari Jùsto 2014

Viini on väriltään tummanpunainen ja kehittynyt. Leveä tuoksu on paahteinen ja siitä on löydettävissä kirsikkaa, mausteisuutta sekä savua. Viini on maultaan keskitäyteläinen, runsaan hedelmäinen ja kirsikkainen. Loppumaku on pitkä ja sitä kantavat runsaat pyöreät tanniinit.

Tutustu tarkemmin »

Peter Lehmann Portrait Cabernet 2012

Punaisen, reunoiltaan hieman oranssin viinin tuoksu on avoin, jonkin verran kehittynyt ja siitä löytyy tummia marjoja,  herukkaa ja havua. Hieman kehittyneestä täyteläisestä mausta löytyy kypsiä marjoja, herukkaa, mausteita ja tammea. Moniulotteinen tasapainoinen viini, jossa on pitkä, hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »Lanson Gold Label Vintage Brut 2004

Viherkeltainen samppanja, jonka kypsässä, mehevässä ja hienossa tuoksussa on nekkua, sitruunaa ja omenankotaa. Runsas, hyvärakenteinen, klassinen, roteva ja paahteinen maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös kypsää hedelmää.

Tutustu tarkemmin »