Maahantuoja Domaine Wines Finland Oy

13 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 73 kpl.

Sandbar Estate GSM 2014

Tumman punaisen viinin paahteisessa tuoksussa on tummaa suklaata, tervaa, marjaisuutta ja pientä mausteisuutta. Hieman makeanoloinen, miellyttävä maku on keskitäyteläinen, melko tanniininen ja siitä löytyy kypsiä marjoja, mausteisuutta ja paahteisuutta. Tasapainoisen viinin maku lämmittää suuta ja sillä on hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Villalta Valpolicella Ripasso 2013

Tummanpunaisen viinin tuoksu on runsas ja leveä. Siitä löytyy tallia, nahkaa, kypsiä marjoja ja mausteita. Täyteläinen maku on makeanoloinen, kypsän hedelmäinen ja  tanniininen. Siitä on kypsiä tummia, hapamia marjoja, mausteita ja tammea. Viini on ryhdikäs ja moniulotteinen.

Tutustu tarkemmin »

Fontella Chianti 2014

Väriltään punaisen viinin tuoksu on rehevä, paahteinen ja kirsikkainen. Maku on marjaisa, kirsikkainen, hieman mausteinen ja melko tanniininen. Keskitäyteläisen viinin jälkimaku on keskipitkä ja hieman kehittynyt.

Tutustu tarkemmin »


Villa Cafaggio Cortaccio 2005

Mustanpunainen, aavistuksen ruskeaan vivahtava viini, jonka kehittyneessä ja paahteisessa tuoksussa on kuivattua hedelmää, nahkaa ja yrttisyyttä. Rehevä ja tasapainoinen maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös mokkaa ja marjaisuutta.

Tutustu tarkemmin »

Blondel Premier Cru Brut Carte d´Or

Viherkeltainen samppanja, jonka leveässä ja täyteläisessä tuoksussa on kermaisuutta, kinuskia, granny smith omenaa, omenankotaa ja kypsää hedelmää. Runsas, pitkä ja tasapainoinen maku vastaa tuoksua, siinä on hyvä mousse ja myös raikasta sitruunaa.

Tutustu tarkemmin »