Maahantuoja Arvid Nordquist Finland Oy

13 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 107 kpl.


Cannonball Cabernet Sauvignon 2014

Viini on väriltään tummanpunainen. Sen voimakkaasta ja rehevästä tuoksusta voi löytää kypsää hedelmää ja marjaa, herukkaa ja kirsikkaa sekä hentoa yrttisyyttä. Viinin maku on täyteläinen, keskitanniininen ja lämmittävä. Maku on pyöreän hedelmäinen ja keskihapokas. Helposti lähestyttävä hieman kehittynyt viini.

Tutustu tarkemmin »

Passatempo Vivaldi NV

Mustanpunaisen viinin runsaassa tuoksussa on hapankirsikkaa, mokkaa, nahkaisuutta ja paahteisuutta. Leveässä maussa on runsaat tanniinit, sopiva hapokkuus ja tasapainoinen rakenne. Täyteläisen viinin mausta löytyy mm mustia marjoja ja mausteisuutta. Viinillä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

KWV Cape Tawny

Kalpean punaruskea viini, jonka kehittyneessä, moniulotteisessa tuoksussa on kuivattua hedelmää ja mausteisuutta. Makea, hienostuneen tamminen ja samettinen maku vastaa tuoksua, siinä on myös toffeeta, siirappia ja luumua. Pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

KWV The Mentors Pinotage 2011

Tumman sinipunainen viini, jonka mausteisessa ja hillomaisessa tuoksussa on vaniljaa, savua, kirsikkajugurttia ja kaakaota. Pehmeä, maukas ja rehevä maku vastaa tuoksua ja siinä aistii myös kahvia ja paahteisuutta. Pitkä, hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »