Maahantuoja Alpha Beverages

24 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 190 kpl.


Bründlmayer Riesling Steinmassel 2016

Vaalean vihertäväkeltaisen viinin tuoksusta löytyy mineraalia, kypsiä hedelmiä, hentoa yrttisyyttä ja kukkeutta. Viinin melko voimakas ja tasapainoinen maku on kuiva, hapokas ja linjassa tuoksun kanssa. Miellyttävä viini jolla on pitkä sitruksinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Faustino VII 2014

Tumman tiilenpunaisen viinin tuoksu on selkeän kehittynyt, nahkainen, hieman paahteinen ja tumman marjaisa. Keskitäyteläinen, sopivan hapokas ja kypsän tanniininen maku jatkaa tuoksun linjoilla ja siitä voi löytää myös kuivattuja hedelmiä ja kevyttä mausteisuutta. Tasapainoinen viini, jolla on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Nederburg The Winemasters Sauvignon Blanc 2016

Viini on väriltään haalean vihertäväkeltainen. Sen avoimesta tuoksusta voi löytää yrttejä, leikattua ruohoa, herukan lehteä ja limeä. Viinin hapokas maku on kuiva, raikas ja vastaa tuoksua. Viini on tasapainoinen, rypäleelle tyypillinen ja sillä on hieman lämmittävä keskipitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Yali Wetland Reserva Gewürztraminer 2016

Vaaleankeltaisen viinin tuoksu on voimakas ja runsas. Siitä voi aistia kukkeutta, parfymia ja hyvin kypsiä hedelmiä. Viinin voimas ja moniulotteinen maku on rypäleelle tyypillinen, kevyen hapokas ja vastaa tuoksua. Viinin jälkimaku on melko pitkä.

Tutustu tarkemmin »

Faustino Tempranillo

Viini on väriltään tumman tiilenpunainen. Sen tuoksusta on erotettavissa tummia marjoja, nahkaa, vaniljaa ja tallia. Viinin maku on keskitäyteläinen ja vastaa aromeiltaan tuoksua. Makeanoloista makua ryhdittävät pehmeät tanniinit ja sopiva hapokkuus. Viini on kokonaisuutena tasapainoinen, alkuperälleen tyypillinen ja sillä on pitkä miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Pongrácz Méthode Cap Classique Brut

Väriltään vaaleankeltaisen viinin moniulotteinen ja elegantti tuoksu on paahteinen, kypsän sitruksinen ja briossinen. Hapokas ja raikas maku on kuiva ja vastaa tuoksua. Samppanjamaisella viinillä on hyvä rakenne ja pitkä miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Pongrácz Méthode Cap Classique Rosé Brut

Heleän vaaleanpunaisen viinin avoimesta ja tyylikkäästä tuoksusta löytyy kypsää hedelmää, kypsiä punaisia marjoja ja hentoa paahteisuutta. Runsas ja tuoksua seuraileva maku on kuiva, sopivan hapokas ja tasapainoinen. Viinillä on hyvä rakenne ja pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Pongrácz Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin intensiivisestä ja houkuttelevasta tuoksusta löytyy kypsää omenaa, kypsiä marjoja ja hentoa paahteisuutta. Runsas maku on kuiva, sopivan hapokas ja tasapainoinen. Tuoksun elementit löytyvät myös mausta luoden tasapainoisen, herkullisen kokonaisuuden.

Tutustu tarkemmin »

Cava Faustino Extra Seco

Kalpean viherkeltaisen viinin raikkaasta tuoksusta löytyy kypsää hedelmää, omenaa ja limea. Kuiva, pehmeän hapokas maku on pyöreä, trooppisen hedelmäinen ja kypsän marjaisa.

Tutustu tarkemmin »