Vuoden Punaviini 2018 -finaali

9 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 9 kpl.

Perelada 5 Finques Reserva 2014

Tummanpunaisen viinin runsas, melko kehittynyt tuoksu on paahteinen ja siitä voi löytää myös kuivattuja hedelmiä, nahkaisuutta, vaniljaa ja punaisia marjoja. Tasapainoinen maku on täyteläinen, kypsän tanniininen ja keskihapokas. Siitä voi löytää kuivattuja hedelmiä, tummia kypsiä marjoja ja hentoa nahkaisuutta. Viinillä on hieno rakenne ja pitkä hyvä jälkimaku

Tutustu tarkemmin »

Domaine Bousquet Ameri Single Vineyard 2012

Mustanpunaisen viinin runsaasta tuoksusta voi löytää tummaa suklaata, kypsiä tummia marjoja, herukkaa ja kirsikkaa sekä hentoa mausteisuutta. Tanniininen, hieman kehittynyt, kypsän hedelmäinen ja tuoksua vastaava maku on erittäin täyteläinen, hieman lämmittävä, tasapainoinen ja vivahteikas. Tyylikäs ja herkullinen viini, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Antiche Terre Solo Passione Rosso 2015

Viinin väri on tummanpunainen, hienoinen vivahdus tiilenpunaiseen. Sen voimakkaasta tuoksusta löytyy tallia, nahkaa, orvokkia, hillomaista hedelmää. Viinin täyteläinen maku on vivahteikas, keskitanniininen ja selkeästi makeanoloinen. Mausta löytyy kypsää hillomaista punaista marjaa, nahkaa ja kehittyneisyyttä.

Tutustu tarkemmin »

Villa Valentina Sangiovese Organic 2017

Tummanpunainen viini, jonka voimakkaasta tuoksusta löytyy tummia marjoja, kypsää hedelmää, hentoa mausteisuutta ja tummaa suklaata. Viinin mehevä maku on keskitäyteläinen, pehmeän tanniininen, makeanoloinen ja siinä toistuu tuoksun kypsä marjaisuus ja hedelmäisyys yhdessä ryhtiä tuovan paahteisuuden kanssa. Viinillä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Rust En Vrede Estate 2011

Mustanpunainen, lähes läpinäkymätön väri. Viinin runsaassa tuoksussa on karhunvatukkaa, mokkaa, tervaa ja mustaherukkaa. Viini on täyteläinen, tanniininen ja sen maussa on kypsiä marjoja ja hedelmiä, herukkaa, luumua ja viikunaa sekä tammen tuomaa paahteisuutta ja tervaisuutta. Viinin maku kehittyy lasissa.

Tutustu tarkemmin »

Kleine Zalze Vineyard Selection Sangiovese Cabernet Sauvignon 2014

Tiilenpunainen väri. Viinin runsas ja monipuolinen tuoksu on paahteinen ja kehittynyt. Siitä on löydettävissä yrttejä, tummia marjoja, herukkaa ja kirsikkaa, nahkaisuutta, lakritsia ja mausteisuutta. Täyteläisestä ja tanniinisesta mausta löytyy kypsiä marjoja, kuivattuja hedelmiä, yrttisyyttä, tammen tuomaa paahteisuutta ja ajan tuomaa nahkaisuutta. Mukavasti ikääntynyt tasapainoinen viini, jolla on hieno jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Tamari Reserva Cabernet Sauvignon 2013

Tumman tiilenpunaisen viinin tuoksusta löytyy herukkaa, tummia marjoja, savua ja paahteisuutta. Viinin jonkin verran kehittynyt maku on täyteläinen, melko tanniininen ja tasapainoinen. Mausta on aistittavissa mustaherukkaa, kypsiä tummia marjoja, kuivattua luumua ja tammen tuomaa paahteisuutta. Hieman kehittynyt miellyttävä viini.

Tutustu tarkemmin »

Gratavinum 2PR 2011

Mustanpunainen viini, jonka tuoksu on avoin ja kiehtova. Siitä voi löytää kuivattuja hedelmiä, lakritsaa, tummaa suklaata, mausteisuutta ja nahkaisuutta. Tasapainoinen ja moniulotteinen maku toistaa tuoksun elementtejä. Viini on kehittynyt, täyteläinen ja tanniininen ja sillä on hieno pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Laudum Nature Barrica Monastrell Petit Verdot 2015

Tummanpunaisen viinin miellyttävä tuoksu on hieman kehittynyt, nahkainen ja kypsän marjaisa. Tuoksua vastaava maku on pehmeä ja siitä voi löytää tummia kypsiä marjoja ja hentoa mausteisuutta. Keskitäyteläisen viinin tanniinit ovat pehmeät ja sen jälkimaku on miellyttävä.

Tutustu tarkemmin »