Kuohuviinit, hinta 13 euroa tai yli

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 57 kpl.Lindauer Special Reserve Blanc de Blancs Brut

Vaaleankeltainen viini, jonka avoimessa tuoksussa on paahtoleipää, kypsää keltaista hedelmää ja paahteisuutta. Kuiva ja erittäin hapokas viini, jonka maku on tasapainossa tuoksun kanssa. Maussa on myös pähkinäisiä ja kermaisia aromeita. Viinillä pitkä ja tasapainoinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Louis Bouillot Cremant de Bourgogne Brut

Vaaleankeltainen viini, jonka moniulotteinen tuoksu on paahteinen, mineraalinen, sitruunainen ja kermainen. Viinin maku on kuiva, erittäin hapokas ja tasapainoinen. Elegantti ja tyylikäs viini, jonka makumaailma vastaa tuoksun monipuolista rakennetta.

Tutustu tarkemmin »

Bianchi Brut

Väriltään keltainen viini, jonka voimakkaasta tuoksusta löytyy mm. leipäisyyttä, kypsää hedelmää, persikkaa ja sitrusta. Viini on kuiva, hennon paahteinen ja hapokas. Moniulotteinen maku toista tuoksun aromeita.

Tutustu tarkemmin »


Wiston Estate Brut Cuvee 2013

Väriltään keltainen viini, jonka moniulotteisesta ja voimakkaasta tuoksusta löytyy mm. kypsää omenaa, paahtoleipää, sitruksia, toffeeta ja melonia. Viinin avoin, kuiva ja erittäin hapokas maku on samppanjamainen, sitruksinen ja tasapainoinen. Elegantti ja hyvärakenteinen viini, jolla on pitkä ja herkullinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »