Kuohuviinit, hinta alle 13 euroa

5 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 46 kpl.

Fürst von Metternich Riesling Sekt Trocken

Viherkeltaisen viinin tuoksu on kypsän hedelmäinen ja siitä on aistittavissa omenaa, hunajaa, sitrushedelmiä ja mineraalia. Viini on maultaan puolikuiva ja hapokas. Maku jatkaa tuoksun linjoilla ja siitä voi löytää kypsää sitruunaa, omenaa ja persikkaa. Tasapainoinen miellyttävä viini.

Tutustu tarkemmin »

Cavas Hill Cuvée Panot Rosé Cava Brut

Viini on väriltään lohenpunainen. Marjaisesta, hennon mausteisesta, mineraalisesta tuoksusta on löydettävissä mansikkaa, herukkaa, ruusunmarjaa ja sitruksia. Viini on kuiva, hapokas ja siitä on aistittavissa punaisia marjoja, vadelmaa, kirsikkaa ja mansikkaa, sitruunaisuutta ja hentoa mineraalisuutta.

Tutustu tarkemmin »

Herres Riesling Extra Trocken NV

Väriltään sitruunankeltaisen viinin tuoksu on runsas ja siitä on löydettävissä sitrushedelmiä, mehiläisvahaa sekä yrttisyyttä. Viinin kuiva, keskihapokas ja kypsän hedelmäinen maku noudattelee tuoksun aromimaailmaa. Kokonaisuutena viini on miellyttävä, tasapainoinen ja pitkä.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Cuvée Brut

Oljenkeltaisen viinin avoin ja voimakas tuoksu on miellyttävä, hieman paahteinen, kypsän omenainen ja paahtoleipäinen. Kuivasta, hapokkaasta ja runsaasta mausta löytyy kypsää omenaa ja sitrusta, paahteisuutta ja mineraalisuutta. Moniulotteista makua seuraa pitkä, vivahteikas jälkimaku. Tyylikäs ja tasapainoinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin houkutteleva tuoksu on vivahteikas, vadelmainen, mansikkainen, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Tyylikäs, kuiva ja erittäin miellyttävä maku on tasapainoinen, raikkaan marjaisa, sopivan hapokas ja paahteinen. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Erinomainen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »