Luomuvalkoviinit, hinta 12 euroa tai yli

5 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 18 kpl.


Barth Riesling Trocken 2016

Viinin väri on vaalea vihertävän vaaleankeltainen. Sen keskivoimakkaassa tuoksussa mineraalia, kypsää sitruunaa, kypsää omenaa ja luumua sekä aavistus kukkeutta. Maku on kuiva, erittäin hapokas, tasapainoinen ja jatkaa tuoksu viitoittamalla linjalla. Tyypillinen lajinsa edustaja, joka todennäköisesti hyötyisi muutaman vuoden varastoinnista.

Tutustu tarkemmin »

Dr. Bürklin-Wolf Wachenheimer Riesling 2015

Vaaleankeltainen viini, jonka keskivoimakkaassa tuoksussa on mineraalisuutta, sitruunaa, appelsiinin kuorta ja kukkeutta. Viinin maku on kuiva, erittäin hapokas. Mausta löytyy mineraalisuutta, kypsää sitruunaa, limeä ja aavistus trooppista hedelmää. Hieno, tyylikäs ja tyypillinen Riesling.

Tutustu tarkemmin »

Matua Organic Sauvignon Blanc 2017

Viini on vaaleanvihreänkeltainen. Sen voimakkaassa tuoksussa on greippiä, herukanlehteä, nokkosmaista yrttisyyttä ja kypsää karviaista. Viinin avoin maku on kuiva, hyvin hapokas, intensiivinen ja tuoksun kanssa samoilla linjoilla. Tyypillinen uuden maailman Sauvignon Blanc.

Tutustu tarkemmin »

Gysler Sandstein Riesling Trocken 2016

Viinin väri on vaaleankeltainen. Sen runsaahkosta tuoksusta löytyy kypsää omenaa ja päärynää, sitrusta, yrttejä ja mineraalisuutta. Viinin maku on kuiva ja hapokas. Mausta löytyy mineraalisuutta, kypsää sitrusta, omenaa ja greippiä. Miellyttävä ja tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »