Luomupunaviinit, hinta 12 euroa tai yli

5 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 23 kpl.


Gabriel Meffre Châteauneuf-du-Pape Inné 2014

Läpikuultavan punainen, hieman rusehtava viini, jonka avoimesta tuoksusta löytyy kuivattuja hedelmiä, rusinaa ja viikunaa sekä kypsiä marjoja. Keskitäyteläinen ja keskitanniininen maku on maukas, sopivan hapokas ja toistaa tuoksun aromimaailmaa. Hieno ja tasapainoinen viini, jolla on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Tenuta Vignega Ripasso Valpolicella Superiore 2014

Tumman tiilenpunaisen viinin runsas tuoksu on hieman kehittynyt, kypsän marjaisa, mansikkainen ja kirsikkainen sekä hennon nahkainen. Keskitäyteläinen, hieman kehittynyt, keskitanniininen ja sopivan hapokas maku vastaa viinin tuoksua. Tasapainoinen ja elegantti viini, jolla on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Domaine Bousquet Ameri Single Vineyard 2012

Mustanpunaisen viinin runsaasta tuoksusta voi löytää tummaa suklaata, kypsiä tummia marjoja, herukkaa ja kirsikkaa sekä hentoa mausteisuutta. Tanniininen, hieman kehittynyt, kypsän hedelmäinen ja tuoksua vastaava maku on erittäin täyteläinen, hieman lämmittävä, tasapainoinen ja vivahteikas. Tyylikäs ja herkullinen viini, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Coyam 2013

Väriltään mustanpunainen viini, jonka runsaasta tuoksusta löytyy tummia marjoja, mustaherukkaa ja kirsikkaa, lakritsia, tummaa suklaata ja paahteisuutta. Viinin maku on täyteläinen, tanniininen sekä kypsän marjaisa, luumuinen ja hieman mausteinen. Tasapainoinen ja moniulotteinen viini.

Tutustu tarkemmin »