Luomupunaviinit, hinta alle 12 euroa

5 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 22 kpl.

Fortuna

Väriltään tiilenpunainen viini, jonka tuoksusta löytyy tummia marjoja; mustaherukkaa ja kirsikkaa sekä kypsää luumua ja minttuun viittaavaa yrttisyyttä. Viini on täyteläinen, keskitanniininen ja pehmeän hapokas kokonaisuus, jonka makumaailma toistaa tuoksun aromeita. Maukas ja helposti lähestyttävä pehmeä punaviini.

Tutustu tarkemmin »

Villa Valentina Sangiovese Organic 2017

Tummanpunainen viini, jonka voimakkaasta tuoksusta löytyy tummia marjoja, kypsää hedelmää, hentoa mausteisuutta ja tummaa suklaata. Viinin mehevä maku on keskitäyteläinen, pehmeän tanniininen, makeanoloinen ja siinä toistuu tuoksun kypsä marjaisuus ja hedelmäisyys yhdessä ryhtiä tuovan paahteisuuden kanssa. Viinillä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Zensa Primitivo Organico 2016

Väriltään sinipunainen viini, jonka tiiviissä tuoksussa on herukkaa, tummia hilloisia marjoja, paahteisuutta, tummaa suklaata ja mausteisuutta. Viini on täyteläinen, pehmeän tanniininen ja kypsän marjainen. Runsas, mutta pehmeä tanniinisuus ja selkeä paahteisuus tuovat ryhtiä hieman makeanoloiseen viiniin.

Tutustu tarkemmin »

Savia Viva Organic A Tinto 2014

Tummanpunainen viini, jonka paahteisesta ja hieman kehittyneestä tuoksusta löytyy tummaa marjaa, kirsikkaa, hentoa mausteisuutta ja nahkaisuutta. Melko moniulotteinen maku on täyteläinen, pehmeän tanniininen ja vastaa aromeiltaan tuoksua. Luonteikas ja tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Nevermind Organic Rosso 2015

Lähes läpinäkymättömän tummanpunainen viini, jonka voimakkaasta tuoksusta löytyy kypsää mustaherukkaa, luumua, paahteisuutta ja hentoa yrttisyyttä. Viini on keskitäyteläinen, pehmeätanniininen, kypsän marjaisa ja hennon mausteinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »