Valkoiset laatikkoviinit (BIB, pussit, tölkit)

5 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 37 kpl.

Cono Sur Bicicleta Gewürztraminer 2016

Väriltään keltaisen viini tuoksu on runsas ja avoin. Aromaattisesta tuoksusta voi aistia kukkaisuutta, hunajaa sekä kypsää hedelmää; persikkaa ja melonia. Viinin kuiva, runsas ja kohtuullisen hapokas maku on aromaattinen, kukkea, sitruksinen ja kypsän hedelmäinen. Viini on tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »

Mud House Sauvignon Blanc 2017

Vaalean viherkeltainen viini on tuoksultaan avoin. Siitä on aistittavissa ruohoa, herukan lehteä sekä nokkosta ja kypsää karviaista. Viinin kohtuullisen runsas maku on kuiva, erittäin hapokas ja noudattelee tuoksun viitoittamaa aromimaailmaa. Tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Cono Sur Bicicleta Riesling 2017

Vaalean vihertäväkeltainen viini on tuoksultaan kypsän hedelmäinen. Siitä on löydettävissä mm. vihreää omenaa, aprikoosia, ananasta ja sitruksia. Viinin maku on kuiva ja hapokas ja toistaa tuoksun aromimaailmaa. Miellyttävä raikas valkoviini.

Tutustu tarkemmin »

Running Duck Chenin Blanc 2017

Vaaleankeltaisen viinin tuoksu on runsas ja hedelmäinen. Siitä on aistittavissa kypsää omenaa ja persikkaa, pientä yrttisyyttä ja hentoa paahteisuutta. Viini runsas maku on kuiva, melko hapokas ja vastaa aromeiltaan tuoksua. Tasapainoinen ja eloisa viini.

Tutustu tarkemmin »

Two Oceans Fresh & Fruity White 2017

Viini on väriltään vaalean vihreäkeltainen. Sen tuoksusta on aistittavissa ruohoa, herukanlehtiä, kypsää omenaa ja yrttejä. Viini on puolikuiva ja hapokas ja kypsän hedelmäinen. Maun aromimaailma seuraa tuoksun viitottamaa linjaa. Viinin hapot ja pieni makeus sekä maun kypsä hedelmäisyys luovat tasapainoisen, helposti lähestyttävissä olevan viinin.

Tutustu tarkemmin »