Punaiset laatikkoviinit (BIB, pussit, tölkit)

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 54 kpl.

Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon 2016

Viinin väri on tumma sinipunainen. Sen voimakkaasta ja vivahteikkaasta tuoksusta löytyy tummia marjoja, herukkaa, musteisuutta ja paahteisuutta. Viinin maku on keskitäyteläinen, paahteinen, keskitanniininen ja matalahappoinen. Siitä löytyy mm. paahteisuutta, herukkaa, kypsää luumua ja hentoa mausteisuutta.

Tutustu tarkemmin »

Cono Sur Bicicleta Carmenère 2016

Tummanpunaisen viinin voimakkaasta tuoksusta löytyy kypsää tummaa marjaa, tervaa ja mausteisuutta. Sen keskitäyteläinen maku on voimakas, keskitanniininen ja lämmittävä. Siitä löytyy tummia marjoja, hyvin kypsää herukkaa, tervaa ja savuisuutta.

Tutustu tarkemmin »

Two Oceans Shiraz 2017

Viinin väri on läpitunkemattoman purppuranpunainen. Sen runsaassa tuoksussa on mm. tummia marjoja, seetriä, lakritsia ja mokkaa. Maku on täyteläinen, keskihapokas, keskitanniininen ja siitä löytyy tummia kypsiä marjoja, suklaata ja lakritsia. Viinin alkoholi tuntuu hieman lämmittävänä.

Tutustu tarkemmin »

Castillo de Molina Reserva Pinot Noir 2016

Viinin väri on punainen, reunassa hieman tiilenpunaista. Sen voimakkaassa tuoksussa on mansikkaa, puolukkaa ja muita pieniä punaisia marjoja. Viinin marjaisa ja hieman tamminen maku on keskitäyteläinen, keskitanniininen ja tasapainoinen. Maun kypsä hedelmäisyys ja pyöreä marjaisuus yhdessä alkoholipitoisuuden kanssa tekevät viinistä hieman makeanoloisen. Tyypillinen uuden maailman Pinot Noir.

Tutustu tarkemmin »

Antiche Terre Solo Passione Rosso 2015

Viinin väri on tummanpunainen, hienoinen vivahdus tiilenpunaiseen. Sen voimakkaasta tuoksusta löytyy tallia, nahkaa, orvokkia, hillomaista hedelmää. Viinin täyteläinen maku on vivahteikas, keskitanniininen ja selkeästi makeanoloinen. Mausta löytyy kypsää hillomaista punaista marjaa, nahkaa ja kehittyneisyyttä.

Tutustu tarkemmin »

Casa Vinironia Appassimento Edizione Oro 2016

Viinin väri on kehittyneen punainen. Sen keskivoimakkaasta tuoksusta löytyy yrttejä, tummia marjoja, havua, mausteisuutta ja kehittyneisyyttä. Maku on keskitäyteläinen ja keskitanniininen. Siitä löytyy kypsää tummaa marjaa, tupakkaa, herukkaa, kypsää makeutta. Viinin hapokkuus tasapainottaa maun pientä makeutta.

Tutustu tarkemmin »