Euroopan valkoviinit, hinta 12-17 euroa

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 56 kpl.


Ruppertsberger Imperial Riesling 2016

Kellanvihreä viini, jonka tuoksu on mineraalinen, kypsän omenainen, keltaluumuinen sekä hennon kukkea ja yrttinen. Viini on puolikuiva, mutta tuntuva hapokkuus tekee siitä tasapainoisen kokonaisuuden. Viinin maku toistaa tuoksun aromimaailmaa. Miellyttävä viini, jossa kypsä hedelmä ja sitä tasapainottava hapokkuus jaksavat jälkimakuun saakka.

Tutustu tarkemmin »

Blanc d’Enguera 2016

Voimakkaan keltaisen viinin voimakas tuoksu on tammisen paahteinen, hieman kukkea ja kypsän hedelmäinen. Viinin maku on kuiva, keskihapokas, paahteisen kypsän hedelmäinen. Siitä voi löytää persikkaa ja ananasta, kypsää omenaa sekä aromikkuutta.

Tutustu tarkemmin »

Lind Gewürztraminer Trocken 2015

Vaalean keltaisen viinin leveästä tuoksusta löytyy kypsiä hedelmiä, melonia, aprikoosia ja ananasta sekä parfyymia, kukkeutta ja ruusuvettä. Viini on kuiva, melko hapokas ja sen aromaattinen maku toistaa tuoksun elementtejä. Rypäleelleen tyypillinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Black Tie by Pfaff 2015

Keltainen viini, jonka hedelmäisestä tuoksusta löytyy kypsää keltaista omenaa, sitrusta, mineraalia ja pientä yrttisyyttä. Viini on puolikuiva ja keskihapokas. Melko voimakkaasta mausta löytyy ripaus yrttejä sekä kypsiä keltaisia hedelmiä, omenaa, luumua ja persikkaa. Pienestä jäännössokerista huolimatta viini on ryhdikäs kokonaisuus ja sillä on pitkä omenainen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

X-Berg Riesling 2016

Väriltään vaalean vihertäväkeltaisen viinin hienosta tuoksusta löytyy mineraalia, kypsiä hedelmiä, ananasta ja luumua, sitrushedelmiä ja pientä kukkeutta. Viinin on kuiva, hapokas ja tasapainoinen. Maussa toistuu tuoksun aromipaletti eleganttina kokonaisuutena. Hieno intensiivinen viini, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Château de Riquewihr Riesling Grand Cru Schoenenbourg 2012

Keltaisen viinin tuoksu on moniulotteinen, rehevä ja avoin. Siitä voi löytää mm. mineraalia, sitruksia, kypsiä keltaisia hedelmiä, aprikoosia ja melonia sekä petrolia. Viini on puolikuiva, mutta sen rapsakka hapokkuus tasapainottaa rakenteen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Maussa toistuvat tuoksun elementit; kypsät hedelmät, sitrukset, aprikoosi ja meloni sekä selkeä petrolisuus. Tyylikäs ja moniulotteinen viini, jolla on pitkä intensiivinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »