Uuden maailman punaviinit, hinta yli 17 euroa

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 23 kpl.

Kenwood Six Ridges Cabernet Sauvignon 2014

Lähes mustanpunainen viini, jonka tuoksussa on mokkaa, tervaa, kypsiä tummia marjoja mm. herukkaa ja kirsikkaa. Viini on täyteläinen, kypsän tanniininen ja hieman lämmittävä. Sen maussa on kypsiä tummia marjoja, herukkaa, kirsikkaa ja mustikkaa sekä tupakkaa ja paahteisuutta.

Tutustu tarkemmin »

Cono Sur Ocio 2014

Tumman tiilenpunainen viini, jonka moniulotteisesta tuoksusta voi löytää punaisia marjoja, luumua ja tammen tuomaa mausteisuutta ja savua. Viinin täyteläinen ja intensiivinen maku on kypsän marjaisa, puolukkainen, karpaloinen ja paahteinen. Tasapainoinen, melko hapokas, kypsän tanniininen ja rypäleelle tyypillinen ryhdikäs viini.

Tutustu tarkemmin »

Cono Sur 20 Barrels Pinot Noir 2015

Tiilenpunainen keskisyvä väri. Viinin avoimessa tuoksussa on pieniä punaisia marjoja, karpaloa ja puolukkaa sekä paahteisuutta ja hentoa yrttisyyttä. Viinin maku on täyteläinen, keskitanniininen ja jatkaa tuoksun linjalla. Tasapainoinen ja tyypillinen uuden maailman pinot noir.

Tutustu tarkemmin »

Cannonball Cabernet Sauvignon 2014

Viini on väriltään tummanpunainen. Sen voimakkaasta ja rehevästä tuoksusta voi löytää kypsää hedelmää ja marjaa, herukkaa ja kirsikkaa sekä hentoa yrttisyyttä. Viinin maku on täyteläinen, keskitanniininen ja lämmittävä. Maku on pyöreän hedelmäinen ja keskihapokas. Helposti lähestyttävä hieman kehittynyt viini.

Tutustu tarkemmin »

Cono Sur Silencio Cabernet Sauvignon 2011

Lähes mustanpunainen viini, jonka leveästä ja moniulotteisesta tuoksusta löytyy kypsää kirsikkaa ja herukkaa sekä tammen paahteisuutta ja tupakkaa. Viinin tanniinisesta ja täyteläisestä mausta löytyy kypsää marjaa, paahteisuutta ja kuivattuja hedelmiä. Viini on moniulotteinen ja tasapainoinen ja sillä on pitkä hieno jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Rust En Vrede Estate 2011

Mustanpunainen, lähes läpinäkymätön väri. Viinin runsaassa tuoksussa on karhunvatukkaa, mokkaa, tervaa ja mustaherukkaa. Viini on täyteläinen, tanniininen ja sen maussa on kypsiä marjoja ja hedelmiä, herukkaa, luumua ja viikunaa sekä tammen tuomaa paahteisuutta ja tervaisuutta. Viinin maku kehittyy lasissa.

Tutustu tarkemmin »