Uuden maailman punaviinit, hinta 12-17 euroa

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 60 kpl.

Saint Clair Vicar’s Choice Pinot Noir 2015

Läpikuultavan punainen viini, jonka tuoksussa on punaisia marjoja, hieman mausteisuutta ja pientä paahteisuutta. Viinin maku on keskitäyteläinen, keskitanniininen ja kypsien punaisten marjojen lisäksi siitä löytyy pientä mausteisuutta sekä paahteisuutta. Rypäleelle tyypillinen viini.

Tutustu tarkemmin »

1865 Single Vineyard Cabernet Sauvignon 2015

Syvän mustanpunainen viini, jonka tuoksusta löytyy mustaherukkaa, havua, tupakkaa ja tummaa suklaata. Viini on täyteläinen ja tanniininen. Sen mausta löytyy tummia marjoja, herukkaa, kirsikkaa, tummaa suklaata ja tammen tuomaa paahteisuutta. Viini on tasapainoinen ja sen jälkimaku on pitkä.

Tutustu tarkemmin »

Little Yering Pinot Noir 2016

Läpikuultavan punainen viini, jonka tuoksusta löytyy kypsiä punaisia marjoja, vadelmaa ja kirsikkaa sekä hieman yrttejä. Viinin keskitanniininen maku toistaa tuoksun aromimaailmaa. Tasapainoinen hapokkuus tuo ryhtiä kokonaisuuteen.

Tutustu tarkemmin »

First Drop Full Fat Red 2015

Viini on väriltään tummanpunainen. Sen voimakkaasta ja rehevästä tuoksusta voi löytää kypsää hedelmää ja marjaa, herukkaa ja kirsikkaa sekä hentoa yrttisyyttä. Viinin maku on täyteläinen, keskitanniininen ja lämmittävä. Maku on pyöreän hedelmäinen ja keskihapokas. Helposti lähestyttävä hieman kehittynyt viini.

Tutustu tarkemmin »

Tabali Reserva Especial Syrah 2013

Mustan sinipunainen viini, jonka melko runsaasta tuoksusta löytyy mustetta, herukkaa, tummia marjoja ja paahteisuutta. Viinin kypsän hedelmäinen maku on täyteläinen, melko tanniininen ja se toistaa tuoksun aromeita.

Tutustu tarkemmin »

Kleine Zalze Vineyard Selection Sangiovese Cabernet Sauvignon 2014

Tiilenpunainen väri. Viinin runsas ja monipuolinen tuoksu on paahteinen ja kehittynyt. Siitä on löydettävissä yrttejä, tummia marjoja, herukkaa ja kirsikkaa, nahkaisuutta, lakritsia ja mausteisuutta. Täyteläisestä ja tanniinisesta mausta löytyy kypsiä marjoja, kuivattuja hedelmiä, yrttisyyttä, tammen tuomaa paahteisuutta ja ajan tuomaa nahkaisuutta. Mukavasti ikääntynyt tasapainoinen viini, jolla on hieno jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Mayu Reserva Malbec 2013

Hyvin tummanpunainen viini, jonka tuoksussa on havua, tummia marjoja, metsän pohjaa ja paahteisuutta. Viinin maku on täyteläinen, melko tanniininen, kevyen mausteinen ja kypsän tumman marjainen. Viinillä on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »