Euroopan punaviinit, hinta 12-17 euroa

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 61 kpl.

Perelada 5 Finques Reserva 2014

Tummanpunaisen viinin runsas, melko kehittynyt tuoksu on paahteinen ja siitä voi löytää myös kuivattuja hedelmiä, nahkaisuutta, vaniljaa ja punaisia marjoja. Tasapainoinen maku on täyteläinen, kypsän tanniininen ja keskihapokas. Siitä voi löytää kuivattuja hedelmiä, tummia kypsiä marjoja ja hentoa nahkaisuutta. Viinillä on hieno rakenne ja pitkä hyvä jälkimaku

Tutustu tarkemmin »

Sartori Regolo 2012

  Viini on väriltään hieman kehittyneen tummanpunainen. Sen runsas tuoksu on paahteinen, hyvin kypsän marjaisa, herukkainen ja mausteinen. Tuoksua seuraileva maku on marjaisa, täyteläinen ja hieman makeanoloinen. Viinin rakenne on tasapainoinen ja siinä on pehmeät tanniinit.

Tutustu tarkemmin »

Brochet Organic Pinot Noir Réserve 2015

Haalean punaisen viinin avoimesta ja hienosta tuoksusta voi löytää kypsiä punaisia marjoja, puolukkaa, mansikkaa sekä pientä yrttisyyttä ja hentoa mausteisuutta. Keskitäyteläinen maku jatkaa tuoksun viitoittamalla linjalla. Viinin tanniinit ovat kevyet ja sillä on miellyttävä happorakenne. Rypäleelle tyypillisellä viinillä on pitkä hennon mausteinen ja marjaisa jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Fontanafredda Langhe Nebbiolo 2015

Kalpean vaaleanpunaisen ja reunoiltaan oranssin viinin tuoksusta voi löytää yrttejä, salmiakkia sekä hentoa kukkeutta ja marjaisuutta. Maku on keskitäyteläinen, suuta kuivattavan hapokas ja keskitanniininen. Tuoksun elementtien lisäksi maussa on pientä mausteisuutta. Tyylikäs, moniulotteinen viini.

Tutustu tarkemmin »

El Número Primo Crianza 2013

Tummanpunainen, hieman kehittynyt viini, jonka tuoksussa on mausteisuutta, tummia marjoja, hentoa nahkaisuutta ja tammen tuomaa paahteisuutta. Viinin tasapainoinen maku on täyteläinen, tanniininen ja siitä voi aistia myös tummia marjoja ja kuivattuja hedelmiä.

Tutustu tarkemmin »

Château Fontesteau 2011

Viini on väriltään kehittyneen ruskeanpunainen. Sen tuoksu on kehittynyt, seetrinen, hennon savuinen ja siitä voi löytää myös tupakkaa, tummia marjoja, herukkaa ja nahkaisuutta. Viinin täyteläinen maku jatkaa tuoksun linjoilla. Tasapainoinen alueelleen tyypillinen viini.

Tutustu tarkemmin »