Vuoden Valkoviini 2017 -finaali

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 7 kpl.

Cono Sur Organic Sauvignon Blanc 2016

Haalean vihertävänkeltaisen viinin tuoksu on keskivoimakas ja avoin. Siitä voi löytää mustaherukan lehteä, ruohoa, yrttejä ja sitrusta. Viinin maku on kuiva, rapsakkaan hapokas ja vastaa tuoksua. Tasapainoisen, rypäleelle tyypillisen viinin jälkimaku on keskipitkä ja raikkaan hapokas.

Tutustu tarkemmin »

Vicarage Lane Canterbury Riesling 2011

Väriltään keltaisen viinin tuoksu on runsas ja avoin. Siitä voi löytää kypsiä hedelmiä, sitruksia, mineraalisuutta ja hentoa kukkeutta. Kuiva, keskihapokas maku on kypsän hedelmäinen, mineraalinen ja miellyttävä. Tasapainoisen viinin jälkimaku on pitkä.

Tutustu tarkemmin »


Yali Wetland Reserva Gewürztraminer 2016

Vaaleankeltaisen viinin tuoksu on voimakas ja runsas. Siitä voi aistia kukkeutta, parfymia ja hyvin kypsiä hedelmiä. Viinin voimas ja moniulotteinen maku on rypäleelle tyypillinen, kevyen hapokas ja vastaa tuoksua. Viinin jälkimaku on melko pitkä.

Tutustu tarkemmin »


Lionel Osmin Cami Salié Jurançon 2014

Viini on väriltään keltainen.  Sen tuoksu on moniulotteinen ja miellyttävä. Siitä voi löytää kypsää omenaa, kuivattuja hedelmiä, nekkua ja paahteisuutta. Viinin tiivis maku on kuiva, keskihapokas ja tasapainoinen. Siitä löytyy kypsiä hedelmiä, omenaa ja sitruunaa, hentoa paahteisuutta ja mausteisuutta. Pitkä jälkimaku kruunaa kokonaisuuuden.

Tutustu tarkemmin »

Frame Riesling Trocken

Vaalean vihertäväkeltainen viini, jonka tuoksusta voi aistia vahaa, hentoa mineralisuutta, omenaa ja sitrusta. Kuivasta ja hapokkaasta mausta löytyy omenaa, sitruksia, mineraalia ja hentoa yrttisyyttä. Miellyttävä, tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen viini.

Tutustu tarkemmin »