Samppanjat

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 41 kpl.

Paul Goerg Champagne Brut Réserve

Väriltään kirkkaan keltaisen viinin tuoksu on runsas, paahteinen ja kypsän hedelmäinen. Tuoksusta on löydettävissä myös briossia, uuniomenaa sekä paahtoleipää. Viinin leveästä ja paahteisesta mausta on aistittavissa kypsää sitruunaa ja tammen vivahteita. Viinissä on runsas, kermainen, mousse. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja moniulotteinen

Tutustu tarkemmin »

Lanson Gold Label Vintage Champagne Brut 2008

Väriltään vaalean viherkeltainen viini on tuoksultaan vahva ja tyylikäs. Tuoksusta on aistittavissa sitruksia, paahtoleipää sekä omenankotaa. Viini on maultaan kuiva, hapokas ja noudattelee aromeiltaan tuoksun elementtejä. Kokonaisuutena viini on tyylikäs ja runsas kokonaisuus ja sillä on pitkä loppumaku.

Tutustu tarkemmin »

Pannier Sélection Champagne Brut

Viini on väriltään vaalean keltainen. Sen tuoksusta on aistittavissa omenaa, briossia ja paahteisia aromeja. Viinin runsas ja maukas maku seurailee tuoksun elementtejä. Viinillä on hyvä rakenne ja pitkä loppumaku.

Tutustu tarkemmin »

Drappier Grande Sendrée Champagne Brut 2008

Väriltään hennon sitruunankeltaisen viinin tuoksu on leveä, voimakas ja kehittynyt. Tuoksusta on löydettävissä sitruksia, briossia sekä paahtoleipää. Viinin kuiva ja hapokas maku toistaa tuoksun elementtejä. Viinissä on runsas ja pehmeä mousse. Kokonaisuutena se on tyylikäs ja tasapainoinen.

Tutustu tarkemmin »

Leclerc Briant Réserve Champagne Brut

Vaalean keltainen viini, jonka raikkaasta tuoksusta löytyy sitrusta, vihreää omenaa ja omenankotaa. Viinin kuiva ja hapokas maku toistaa tuoksun aromimaailmaa. Viinissä on runsas, kermainen mousse. Kokonaisuutena viini on ryhdikäs ja tasapainoinen.

Tutustu tarkemmin »

Alfred Gratien Rosé Champagne Brut

Viini on väriltään vaalean lohenpunainen. Tuoksusta on aistittavissa omenaa, greippiä, briossia sekä punaisia marjoja. Viinin monivivahteisesta ja hapokkaasta mausta on löydettävissä muunmuassa sitruksia ja persikkaa. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja sillä on pitkä loppumaku.

Tutustu tarkemmin »