Kuohuviinit, hinta 13 euroa tai yli

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 34 kpl.

Pongrácz Méthode Cap Classique Rosé Brut

Heleän vaaleanpunaisen viinin avoimesta ja tyylikkäästä tuoksusta löytyy kypsää hedelmää, kypsiä punaisia marjoja ja hentoa paahteisuutta. Runsas ja tuoksua seuraileva maku on kuiva, sopivan hapokas ja tasapainoinen. Viinillä on hyvä rakenne ja pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Taltarni Taché

Väriltään ruskehtavankeltaisen viinin elegantti, keskivoimakas ja hieman kehittynyt tuoksu on kypsän omenainen, hennon leipäinen ja paahteinen. Sopivan hapokas ja kuiva maku seurailee tuoksua. Maku on kypsän hedelmäinen, hieman paahteinen ja tyylikäs.

Tutustu tarkemmin »

Pongrácz Méthode Cap Classique Brut

Väriltään vaaleankeltaisen viinin moniulotteinen ja elegantti tuoksu on paahteinen, kypsän sitruksinen ja briossinen. Hapokas ja raikas maku on kuiva ja vastaa tuoksua. Samppanjamaisella viinillä on hyvä rakenne ja pitkä miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »


Vincent Chaudray Crémant de Bourgogne Brut

Oljenkeltaisen, hieman kehittyneen viinin tuoksussa on kypsää hedelmää, briossia, hunajaa ja mineralisuutta. Kuiva, hapokas ja tasapainoinen maku on laadukas, vastaa tuoksua ja siitä voi löytää myös omenaa ja paahteisuutta. Viinillä on pitkä ja moniulotteinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »