Kuohuviinit, hinta alle 13 euroa

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 58 kpl.

Lindauer Cuvée Brut

Oljenkeltaisen viinin avoin ja voimakas tuoksu on miellyttävä, hieman paahteinen, kypsän omenainen ja samppanjamainen. Kuivasta, hapokkaasta ja runsaasta mausta löytyy kypsää omenaa ja sitrusta, pahteisuutta ja mineraalisuutta. Moniulotteista makua seuraa pitkä, vivahteikas jälkimaku. Tyylikäs ja tasapainoinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Monistrol Seleccion Especial Rosé

Vaaleanpunaisen viinin avoimesta tuoksusta löytyy punaisia marjoja, hentoa paateisuutta ja kypsiä hedelmiä. Tuoksua vastaava maku on kuiva, sopivan hapokas ja miellyttävän marjaisa. Tasapainoinen viini, jossa on raikas jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Jaume Serra Cava Brut

Väriltään keltaisen viinin moniulotteinen tuoksu on paahteinen, hieman kehittynyt ja siitä voi löytää nekkua, kypsää hedelmää, sitrusta ja omenaa. Tuoksua vastaava runsas maku on kuiva, sopivan hapokas ja  hieman paahteinen. Tasapainoinen, miellyttävä viini.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin leveä ja voimakas tuoksu on kypsän marjaisa, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Kuiva ja runsas, tuoksua myötäilevä maku on miellyttävä ja sopivan hapokas. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Tasapanoinen, hieman kehittynyt kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »


Mionetto Gran Rosé Extra Dry

Vaaleanpunaisen viinin hieman kehittynyt tuoksu on leveä ja paahteinen ja siitä voi löytää kypsiä hedelmiä, ruusunmarjaa ja hentoa leipämäisyyttä. Vivahteikkaasta mausta löytyy mm. punaisia marjoja, paahteisuutta ja kypsää omenaa. Kuiva ja tasapainoinen viini, jolla on keskipitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »