Luomupunaviinit, hinta 11 euroa tai yli

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 23 kpl.

Domaine Bousquet Ameri Single Vineyard 2012

Mustanpunaisen viinin voimakkaasta ja runsaasta tuoksusta voi löytää tammen paahteisuutta, kypsiä tummia marjoja, herukkaa ja kirsikkaa sekä suklaata. Tanniininen, hieman kehittynyt ja tuoksua vastaava maku on erittäin täyteläinen, hieman lämmittävä, tasapainoinen ja vivahteikas. Tyylikäs ja miellyttävä viini, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Tenuta Vignega Ripasso Valpolicella Superiore 2014

Tumman tiilenpunaisen viinin tuoksu on hieman kehittynyt, marjaisa, puolukkainen, kirsikkainen ja hieman yrttinen. Keskitäyteläinen, hieman kehittynyt, keskitanniininen ja sopivan hapokas maku vastaa viinin tuoksua. Tasapainoinen ja elegantti viini, jolla on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Villa Valentina Sangiovese Organic 2015

Väriltään tummanpunaisen viinin hieman rustiikista tuoksusta voi löytää kypsää tummaa kirsikkaa, tammen paahteisuutta ja metsämarjoja. Täyteläinen maku on kypsän marjaisa, kirsikkainen, herukkainen, hillomainen ja suuta lämmittävä. Helposti lähestyttävä viini, jolla on makeanoloinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Gérard Bertrand Naturalys Cabernet Merlot 2014

Tummanpunainen viini, jonka voimakkaasta tuoksusta voi löytää yrttejä, kypsiä tummia marjoja, herukkaa ja savulihaa. Marjaisa, hieman lämmittävä maku on tanniininen, miellyttävän hapokas, paahteinen ja melko täyteläinen. Viinillä on keskipitkä, herukkainen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Gemstone Petit Verdot 2014

Mustanpunaisen viinin tuoksusta löytyy tummaa suklaata, yrttejä, tummia marjoa, herukkaa ja minttua. Erittäin tanniininen ja täyteläinen maku on paahteinen, hieman mausteinen, tumman marjaisa ja tuoksua vastaava. Viinillä on pitkä tanniinien ja kypsän marjaisuuden kantama jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Ca’Marrone Appassimento 2015

Tumman sinipunaisen viinin tuoksusta löytyy mm hillottuja metsämarjoja, tammen paahteisuutta ja kevyttä mausteisuutta. Täyteläinen, tanniininen ja makean marjaisa maku on tasapainoinen, maukas ja vastaa viinin tuoksua. Jälkimaku on pitkä ja makeanoloinen.

Tutustu tarkemmin »