Valkoiset laatikkoviinit (BIB, pussit, tölkit)

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 38 kpl.


Mud House Sauvignon Blanc 2015

Vihertäväkeltaisen viinin rypäleelle tyypillisestä tuoksusta voi löytää herukan lehteä, karviaista ja yrttejä ja karviaista. Viinin maku on kuiva, keskihapokas, kypsän hedelmäinen ja vastaa tuoksua. Viinin jälkimaku on keskipitkä.

Tutustu tarkemmin »

The Crossings Sauvignon Blanc 2016

Viini on väriltään vihertäväkeltainen. Sen voimakkaasta ja rehevästä tuoksusta voi löytää herukan lehteä, yrttejä, ruohoa ja kypsää karviaista. Rehevä ja runsas maku on kuiva, keskihapokas ja vastaa tuoksua. Rypäleelle tyypillinen viini, jonka jälkimaku on puhdas ja raikas.

Tutustu tarkemmin »

Matua Sauvignon Blanc 2016

Haalean vihertäväkeltaisen viinin tuoksu on ruohoinen, yrttinen ja hennon kypsän hedelmäinen. Kuiva ja sopivan hapokas maku on melko runsas ja vastaa tuoksua. Viini on tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Two Oceans Sauvignon Blanc 2016

Viini on väriltään vihertäväkeltaisen. Sen tuoksusta voi löytää kypsää karviaista, vihreää omenaa ja yrttejä. Viinin tuoksua vastaava maku on kuiva, hapokas ja kypsän hedelmäinen. Viinin jälkimaku on keskipitkä.

Tutustu tarkemmin »

Santa Helena Chardonnay 2016

Vihertäväkeltainen viini, jonka tuoksu on hieman paahteinen, yrttinen, kypsän hedelmäinen ja sitruksinen. Kuiva, keskihapokas maku on tasapainoinen ja vastaa tuoksua. Keskipitkää jälkimakua hallitsee hento paahteisuus ja kypsä hedelmäisyys.

Tutustu tarkemmin »