Punaiset laatikkoviinit (BIB, pussit, tölkit)

5 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 51 kpl.

Faustino Tempranillo

Viini on väriltään tumman tiilenpunainen. Sen tuoksusta on erotettavissa tummia marjoja, nahkaa, vaniljaa ja tallia. Viinin maku on keskitäyteläinen ja vastaa aromeiltaan tuoksua. Makeanoloista makua ryhdittävät pehmeät tanniinit ja sopiva hapokkuus. Viini on kokonaisuutena tasapainoinen, alkuperälleen tyypillinen ja sillä on pitkä miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon 2015

Viini on väriltään tumman punainen. Runsaasta ja rehevästä tuoksusta on aistittavissa marjahilloa, mustaherukkaa, seetriä, toffeeta ja riistaisia aromeja. Kohtuullisen täyteläinen viini on pehmeän tanniininen, makeanoloinen ja sen maku vastaa tuoksua. Viini jättää pitkän, maukkaan ja lämmittävän jälkivaikutelman.

Tutustu tarkemmin »

Mezzomondo Negroamaro

Mustanpunaisen viinin tuoksusta on löydettävissä kirsikkaa, kuivattuja hedelmiä, nahkaa, savua ja tammea. Täyteläisen viinin maku on tumman marjainen ja jo hieman kehittynyt. Viinissä on reilut, pehmeät, hapot sekä tanniinit. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja sillä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Juno Shiraz 2015

Viinillä on hieman kehittynyt tumma tiilenpunainen väri. Sen tuoksusta on aistittavissa tummia marjoja, paahteisia aromeja sekä savulihaa. Viini on maultaan keskitäyteläinen ja vastaa aromeiltaan tuoksua.

Tutustu tarkemmin »