Uuden maailman valkoviinit, hinta 11 euroa tai yli

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 30 kpl.

Vicarage Lane Canterbury Riesling 2011

Väriltään keltaisen viinin tuoksu on runsas ja avoin. Siitä voi löytää kypsiä hedelmiä, sitruksia, mineraalisuutta ja hentoa kukkeutta. Kuiva, keskihapokas maku on kypsän hedelmäinen, mineraalinen ja miellyttävä. Tasapainoisen viinin jälkimaku on pitkä.

Tutustu tarkemmin »

Sileni Cellar Selection Sauvignon Blanc 2016

Väriltään kalpean vihertävänkeltaisen viinin tuoksussa on mm. herukan lehteä, leikattua ruohoa, karviaista ja yrttejä. Kypsän herukkainen maku on kuiva, hapokas ja seuraa viinin tuoksua. Rypäleelle tyypinen viini, jonka jälkimaku on pitkä ja raikas.

Tutustu tarkemmin »

Fraser Gallop Parterre Chardonnay 2014

Vaaleankeltaisen viinin leveä tuoksu on kypsän trooppisen hedelmäinen ja tamminen. Avoin ja moniulotteinen maku on kuiva, kypsän hedelmäinen ja sopivan hapokas. Tasapainoinen ja hyvärakenteinen viini, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »


Mayu Riesling 2015

Viini on väriltään hennon vihertävänkeltainen. Sen avoin ja miellyttävä tuoksu on mineraalinen, kypsän trooppisen hedelmäinen ja sitruksinen. Viinin runsas, kuiva ja keskihapokas maku vastaa tuoksua. Tasapainoisen viinin jälkimaku on pitkä ja kypsän hedelmäinen.

Tutustu tarkemmin »

Greywacke Wild Sauvignon 2014

Vihertävän keltaisen viinin tuoksu on moniulotteinen ja melko voimakas. Siitä voi löytää mm. herukan lehtiä, raparperia, kypsää parsaa ja mineralisuutta. Maku on kuiva, hapokas ja seuraa tuoksua. Viini on tasapainoinen ja sen jälkimaku on pitkä.

Tutustu tarkemmin »