Uuden maailman valkoviinit, hinta alle 11 euroa

4 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 24 kpl.

Yali Wetland Reserva Gewürztraminer 2016

Vaaleankeltaisen viinin tuoksu on voimakas ja runsas. Siitä voi aistia kukkeutta, parfymia ja hyvin kypsiä hedelmiä. Viinin voimas ja moniulotteinen maku on rypäleelle tyypillinen, kevyen hapokas ja vastaa tuoksua. Viinin jälkimaku on melko pitkä.

Tutustu tarkemmin »

Torres Santa Digna Sauvignon Blanc Reserva 2016

Kalpean vihertäväkeltaisen viinin tuoksusta voi aistia herukan lehteä, yrttisyyttä, ruohoa ja nokkosta. Kuiva maku on sopivan hapokas ja hennon mineraalinen. Tuoksun elementtien lisäksi siitä voi löytää myös kypsää karviaista ja hentoa mineralisuutta. Rypäleelle tyypillinen ja tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Nederburg The Winemasters Sauvignon Blanc 2016

Viini on väriltään haalean vihertäväkeltainen. Sen avoimesta tuoksusta voi löytää yrttejä, leikattua ruohoa, herukan lehteä ja limeä. Viinin hapokas maku on kuiva, raikas ja vastaa tuoksua. Viini on tasapainoinen, rypäleelle tyypillinen ja sillä on hieman lämmittävä keskipitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Castillo de Molina Reserva Chardonnay 2016

Vaalenkeltaisen viinin leveästä ja hieman tammisesta tuoksusta löytyy kypsää trooppista hedelmää, omenaa, persikkaa ja vaniljaa. Viinin tasapainoinen maku on kuiva, sopivan hapokas ja vastaa tuoksua. Rypäleelle ja tyylille tyypillisen viinin jälkimaku on pitkä.

Tutustu tarkemmin »