Euroopan valkoviinit, hinta 11 euroa tai yli

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 74 kpl.

Lionel Osmin Cami Salié Jurançon 2014

Viini on väriltään keltainen.  Sen tuoksu on moniulotteinen ja miellyttävä. Siitä voi löytää kypsää omenaa, kuivattuja hedelmiä, nekkua ja paahteisuutta. Viinin tiivis maku on kuiva, keskihapokas ja tasapainoinen. Siitä löytyy kypsiä hedelmiä, omenaa ja sitruunaa, hentoa paahteisuutta ja mausteisuutta. Pitkä jälkimaku kruunaa kokonaisuuuden.

Tutustu tarkemmin »

Dal Cero Vigneto Runcata 2014

Syvän keltaisen viinin tuoksu on paahteisen tamminen, kypsän hedelmäinen, hennon mausteinen ja moniulotteinen. Viinin maku on kuiva, hapokas, selkeän tamminen ja kypsän hedelmäinen. Siitä voi löytää myös kypsää omenaa, sitruksia, greippiä ja kermaisuutta.

Tutustu tarkemmin »


Binz + Bratt Riesling Gewürztraminer 2015

Vihertävän keltaisen viinin keskivoimakkaasta tuoksusta löytyy mm. kypsää hedelmää, sitrusta, omenaa ja persikkaa. Moniulotteinen maku on kuiva, hyvin hedelmäinen, sitruksinen, hennon mausteinen ja raikkaan hapokas. Viinillä on pitkä ja miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Louis Jadot Les Petites Pierres Bourgogne Chardonnayn 2014

Hieman vihertäväkeltaisen viinin tuoksu on runsas ja moniulotteinen. Siitä voi löytää kypsiä trooppisia hedelmiä, tammen aromeita, paahteisuutta ja mineraalisuutta. Viinin maku on kuiva, kypsän hedelmäinen, keskihapokas ja vastaa tuoksua. Viini on tasapainoinen ja sillä on pitkä, hieman paahteinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Spanier Gillot Riesling Kalkglimmer 2015

Keltaisen, hieman vihertävän viinin mineraalisesta ja kypsän hedelmäisestä tuoksusta voi lyöytää sitrusta, kypsää persikkaa ja omenaa. Kuiva ja hyvin hapokas maku jatkaa tuoksun linjoilla. Tasapainoinen ja moniulotteinen viini, jolla on pitkä happojen ja kypsien hedelmien kantama jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »