Uuden maailman punaviinit, hinta yli 17 euroa

5 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 29 kpl.

Greywacke Pinot Noir 2014

Väriltään syvän tiilenpunaisen viinin runsaasta ja tyylikkäästä tuoksusta löytyy mm punaista marjaa, vadelmaa, puolukkaa, kirsikkaa ja hentoa mausteisuutta. Tuoksua vastaava maku on kypsän marjaisa, keskihapokas ja kevyen tanniininen. Hieno ja tasapainoinen, rypäleelle tyypillinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Cono Sur Ocio 2013

Tumman tiilenpunainen viini, jonka hieman kehittyneestä ja moniulotteisesta tuoksusta voi löytää mm. hillottuja punaisia marjoja, tammen tuomaa paahteisuutta ja mausteisuutta. Viinin keskitäyteläinen maku on kypsän marjaisa, puolukkainen, vadelmainen ja paahteinen. Tasapainoinen, melko hapokas, kypsän tanniininen ja rypäleelle tyypillinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Substance Cabernet Sauvignon 2014

Tummanpunaisen viinin avoimesta tuoksusta löytyy mm. tummia marjoja, cassista, kirsikkaa, yrttejä ja tammen tuomaan paahteisuutta. Viini on täyteläinen, tasapainoinen ja kypsän pehmeän tanniininen. Maukas maku vastaa tuoksua. Hyvärakenteinen viini, jolla on pitkä ja miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Robert Mondavi Private Selection Pinot Noir 2014

Heleän punainen, hieman oranssiin vivahtava väri. Viinin tuoksu on rypäleelle tyypillinen. Siitä löytyy kypsiä punaisia marjoja, puolukkaa, vadelmaa ja savua. Viinin maku on kypsän marjaisa, savuinen, keskihapokas, keskitäyteläinen ja kevyen tanniininen. Viinin jälkimaku on pitkä ja hieman makeanoloinen.

Tutustu tarkemmin »

Mt. Difficulty Pinot Noir 2016

Haalean tiilenpunainen viini, jonka tuoksusta löytyy tummia marjoja, kirsikkaa, vadelmaa ja tammen tuomaa savuisuutta. Melko hapokas, miellyttävä ja keskitäyteläinen maku on marjaisa ja vastaa tuoksua. Viinin tanniinit ovat kypsät ja sen rakenne tasapainoinen.

Tutustu tarkemmin »