Uuden maailman punaviinit, hinta 11-17 euroa

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 43 kpl.


Mayu Reserva Carménère 2015

Syvän ruskeanpunaisen viinin tuoksu on avoin ja elegantti. Tuoksusta on aistittavissa hapankirsikkaa, mausteita, savua sekä hentoa paahteisuutta. Viinin makean marjaisessa ja täyteläisessä maussa on kypsiä marjoja, tummaa suklaata, nahkaa. Loppumaku on pitkä, tasapainoinen ja jättää suuta lämmittävän jälkivaikutelman.

Tutustu tarkemmin »

Nugan Estate Durif 2014

Viini on väriltään tumman sinipunainen. Tuoksu on tumman marjainen ja siitä voi erottaa herukkaa, boysenmarjaa, tammea sekä mausteita. Viinin maku on täyteläinen ja vastaa tuoksua. Herukkaista makua kannattelee sopiva tanniinisuus.

Tutustu tarkemmin »

Mud House Central Otago Pinot Noir 2015

Väriltään haaleanpunaisen viinin tuoksussa on punaisia marjoja; puolukkaa, karpaloa sekä mansikkaa. Keskitäyteläinen maku on miellyttävä ja tasapainoinen.  Aromeiltaan maku vastaa tuoksua ja sitä ryhdittää sopiva hapokkuus. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »

Wakefield Cabernet Sauvignon 2014

Viini on väriltään syvän sinipunainen. Sen tuoksu on tumman marjainen ja mausteinen. Tuoksusta on löydettävissä myös seetriä, nahkaa ja karamellia. Viinin runsas maku vastaa tuoksua ja pitkää makua kannattelevat sopivat, pehmeät, tanniinit. Kokonaisuutena viini on täyteläinen ja tasapainoinen.

Tutustu tarkemmin »

Brancott Estate Pinot Noir 2014

Vaalean tiilenpunaisen viinin tuoksusta on aistittavissa punaisia marjoja, nahkaa, havuja sekä tallia. Viinin keskitäyteläinen maku on hapokas ja vastaa aromeiltaan tuoksua. Kokonaisuutena viini on puhdaspiirteinen, tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »