Uuden maailman punaviinit, hinta alle 11 euroa

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 38 kpl.Llai Llai Pinot Noir 2015

Haaleanpunainen viini on tuoksultaan hento ja makeanoloinen. Siitä on löydettävissä punaisia marjoja, savua ja mausteisuutta. Kevyen ja hapokkaan viinin maussa on punaisia marjoja, kuten karpaloa ja kirsikkaa. Kokonaisuutena viini on marjaisa, tasapainoisen hapokas ja rypäleelle tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »

Doña Paula Syrah 2015

Punaisen viinin tuoksussa on hillomaista tummaa marjaa, tammea, savua ja paahteisuutta. Maku on keskitäyteläinen ja vastaa aromeiltaan tuoksua. Viinin rakennetta kannattelevat pehmeät tanniinit ja sopiva happokkuus.

Tutustu tarkemmin »

Trapiche Pinot Noir Oak Cask 2015

Väriltään viini on vaalean tiilenpunainen. Tuoksusta on aistittavissa punaisia marjoja,  puolukkaa, mansikkaa, tammea ja lievää paahteisuutta. Keskitäyteläisen viinin maku vastaa aromeiltaan tuoksua. Viini on kokonaisuutena tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »

Rothschild Carmenère Reserva 2014

Väriltään erittäin syvä, lähes mustanpunainen viini.  Runsaasta ja hillomaisesta tuoksusta on aistittavissa tummaa marjaa, kahvia, suklaata ja metsäisiä aromeja. Täyteläisen viinin maku on hapokas, pehmeän tanniininen ja toistaa tuoksun aromimaailmaa. Viinissä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »