Euroopan punaviinit, hinta yli 17 euroa

5 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 51 kpl.

Baron de Ley Gran Reserva 2010

Tummanpunaisella viinillä on hieno ja moniulotteinen tuoksu, josta voi löytää tummia marjoja, mausteita, tammea ja paahteisia aromeja. Maultaan viini on täyteläinen ja toistaa tuoksun aromimaailmaa. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja siinä on erittäin maukas, pehmeä ja pitkä loppumaku.

Tutustu tarkemmin »

Villa Cafaggio Cortaccio 2005

Tumman punaruskean viinin tuoksu on kehittynyt ja siitä löytyy tummanpunaisia marjoja, kirsikkaa, kuivattuja hedelmiä ja paahteisia vivahteita, kuten kahvia ja suklaata. Maku vastaa aromeiltaan tuoksua. Rakenteeltaan viini on pehmeän tanniininen ja tasapainoinen. Viinin pitkä loppumaku jättää makeanoloisen jälkivaikutelman.

Tutustu tarkemmin »

Allegrini Corte Giara Amarone 2012

Viini on väriltään kauniin tiilenpunainen. Tuoksusta on aistittavissa kypsiä metsämarjoja, nahkaa, kuivattuja hedelmiä, yrttejä ja havumetsän aromeja. Maultaan viini on täyteläinen, kypsän hedelmäinen, makeanoloinen ja toistaa tuoksun aromeja. Kokonaisuutena viini on maukas ja tasapainoinen.

Tutustu tarkemmin »

Dominio De Tares Cepas Viejas 2013

Viini on väriltään tumman sinipunainen. Rehevästä tuoksusta on aistittavissa karhunvadelmaa, kuivattuja hedelmiä, vaniljaa ja mausteisuutta. Viinin maku on runsas, täyteläinen ja tasapainoinen. Aromeiltaan moniulotteinen ja makeanoloinen maku vastaa tuoksua.

Tutustu tarkemmin »

Gabriel Meffre Laurus Côte Rôtie

Väriltään viini on tumman punainen ja kehittynyt. Tyylikkäässä tuoksussa on punaisia marjoja, savua ja havumetsän aromeja. Keskitäyteläisen, keskitanniinisen ja alueelle tyypillisen viinin maku on marjaisa ja vastaa tuoksun aromeja. Viini on tasapainoinen ja sen loppumaku on pitkä.

Tutustu tarkemmin »