Euroopan punaviinit, hinta 11-17 euroa

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 71 kpl.

Femar Vini Gran Appasso 2015

Viini on väriltään tumman tiilenpunainen ja kehittynyt.  Viinin syvässä ja hienossa tuoksussa on kehittyneitä aromeja kuten kuivattuja hedelmiä, taatelia, viikunaa ja hentoa mausteisuutta. Täyteläinen maku vastaa tuoksua. Siitä on aistittavissa myös makeanoloista hedelmää ja kypsää kirsikkaa. Viinin rakennetta ryhdittää sopiva hapokkuus ja pehmeät tanniinit. Viini on maukas ja tasapainoinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Baron de Ley Reserva 2012

Tummanpunainen viini, jonka runsaasta tuoksusta on aistittavissa paahteisuutta, vaniljaa, toffeeta ja tallia. Keskitäyteläinen maku vastaa tuoksua. Viinillä on hyvä ja tasapainoinen rakenne, jota kannattelevat kehittyneet tanniinit. Viini jättää ryhdikkään ja makeanoloisen jälkivaikutelman.

Tutustu tarkemmin »

Marques de Arienzo Reserva 2011

Viini on väriltään tumman ruskeanpunainen. Avoin, runsas ja kehittynyt tuoksu sisältää kypsiä marjoja, riistaa, nahkaa, tallia ja mausteita. Täyteläinen maku on makeanoloinen, kypsän hedelmäinen ja vastaa tuoksua. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja siinä on pitkä ja tyylikäs loppumaku.

Tutustu tarkemmin »

Pasqua Villa Borghetti Valpolicella Classico 2015

Heleänpunainen viini, jonka leveästä ja kypsän marjaisesta tuoksusta on löydettävissä tummanpunaisia marjoja, paahteisuutta ja savua. Maultaan viini noudattelee tuoksun aromeja. Viini on keskitäyteläinen, tasapainoisen hapokas ja siinä on hyvä, miellyttävä, jälkimäku.

Tutustu tarkemmin »

Cesari Jùsto 2014

Viini on väriltään tummanpunainen ja kehittynyt. Leveä tuoksu on paahteinen ja siitä on löydettävissä kirsikkaa, mausteisuutta sekä savua. Viini on maultaan keskitäyteläinen, runsaan hedelmäinen ja kirsikkainen. Loppumaku on pitkä ja sitä kantavat runsaat pyöreät tanniinit.

Tutustu tarkemmin »

Château Timberlay 2012

Väriltään viini on tummanpunainen. Runsaassa ja kehittyneessä tuoksussa on herukkaa, lyijykynää, toffeeta ja mausteisuutta. Keskitäyteläinen maku vastaa aromeiltaan tuoksua. Loppumaku on pitkä ja kokonaisuutena viini on klassinen ja alkuperälleen tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »

Marqués de la Concordia Crianza 2013

Tummanpunaisen viinin tuoksu on kypsän marjainen. Tuoksusta on aistittavissa myös nahkaa, tammea, vaniljaa ja seetriä. Täyteläisen viinin maku on keskitanniininen, paahteinen ja vastaa aromeiltaan tuoksua. Kokonaisuutena viini on rustiikkinen ja alkuperälleen tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »