Euroopan punaviinit, hinta alle 11 euroa

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 44 kpl.

Pata Negra Gran Reserva 2007

Kehittyneen punaisen viinin tuoksu on tallinen, hieman nahkainen ja siitä löytyy myös kuivattuja marjoja, tammen paahteisuutta ja vaniljaisuutta. Kehittynyt, keskitäyteläinen ja melko tanniininen maku vastaa tuoksua. Tasapainoinen ja hyvin kehittynyt viini.

Tutustu tarkemmin »

Emilia Appetitoso 2013

Punaisen, hieman oranssin viinin avoimesta ja kehittyneestä tuoksusta löytyy mm. kypsiä marjoja, hentoa mausteisuutta ja nahkaisuutta. Viinin kehittynyt maku on keskitäyteläinen, kypsän marjaisa, keskitanniininen ja tasapainoinen. Viinillä on pitkä ja makeanoloinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

What Else? 2014

Tumman sinipunainen viini, jonka tuoksu on tammisen paahteinen, tumman marjaisa ja hennon yrttinen. Täyteläinen, kypsän marjaisa maku on lämmittävä, helposti lähestyttävä ja vastaa aromeiltaan tuoksua.

Tutustu tarkemmin »

Zenato Veneto Rosso Parziale Appassimento 2013

Lähes läpinäkymättömän, tumman sinipunainen viini, jonka miellyttävä tuoksu on kypsän marjaisa, kirsikkainen, toffeinen ja paahteinen. Viinin runsas ja tuoksua vastaava maku on makeanoloinen, kypsän marjaisa, pehmeän tanniininen ja keskihapokas. Moniulotteinen ja tasapainoinen viini, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Epicuro Z Zinfandel 2014

Väriltään punaisen viinin melko levässä tuoksussa on tummia marjoja, paahteisuutta ja mausteisuutta. Makeanoloinen maku on täyteläinen, keskitanniininen ja hyvin kypsän marjaisa. Viinillä on maukas keskipitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

El Cuarto 2014

Hyvin tummanpunaisen hieman kehittyneestä tuoksusta löytyy tummia marjoja, ruusunmarjaa ja herukkaa sekä tammen mukanaan tuomaa vaniljaisuutta ja paahteisuutta. Viinin keskitäyteläinen maku on kypsän hedelmäinen, pehmeän tanniininen ja vastaa tuoksua. Viini jättää hieman makeanoloisen, miellyttävän jälkimaun.

Tutustu tarkemmin »

Faustino VII 2014

Tumman tiilenpunaisen viinin tuoksu on selkeän kehittynyt, nahkainen, hieman paahteinen ja tumman marjaisa. Keskitäyteläinen, sopivan hapokas ja kypsän tanniininen maku jatkaa tuoksun linjoilla ja siitä voi löytää myös kuivattuja hedelmiä ja kevyttä mausteisuutta. Tasapainoinen viini, jolla on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »