Samppanjat

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 31 kpl.

Charles Heidsieck Brut Reserve

Vaaleankeltaisen viinin erittäin miellyttävästä, avoimesta ja leveästä tuoksusta löytyy briossia, paahtoleipää, kypsää sitrusta ja mineraalia. Kuiva, runsas ja monipuolinen maku on sopivan hapokas ja tasapainoinen ja jatkaa tuoksun linjalla. Viinillä on pitkä, monivivahteinen jälkimaku. Erinomainen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Bollinger Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin runsaasta tuoksusta löytyy briossia, mineraalia, kypsiä marjoja ja paahteisuutta. Kuivassa, herkullisessa ja raikkaassa mausta on punaisia marjoja, vadelmaa ja mansikkaa, paahteisuutta ja mineraalisuutta. Rodukas viini on tasapainoinen ja sillä on pitkä, leveä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Bollinger La Grande Année Rose 2004

Kalpean vaaleanpunaisen viinin leveä tuoksu on hieman kehittynyt, kypsän omenainen, paahteinen ja hennon pähkinäinen. Maukas ja moniulotteinen maku on kuiva, sopivan hapokas, paahteinen, kypsän punamarjainen ja sitruksinen. Viini on tasapainoinen ja sillä on pitkä, herkullinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Barons de Rothschild Champagne Brut

Väriltään keltaisen viinin tuoksu on leveä ja runsaan kypsän hedelmäinen. Maku on kuiva,sopivan hapokas, kypsän hedelmäinen ja sitruksinen. Viini on tasapainonen, miellyttävä kokonaisuus, jolla on runsas jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Bollinger Special Cuvée Brut

Vaaleankeltaisen viinin voimakkaassa ja avoimessa tuoksussa on paahtoleipää, kypsää omenaa ja paahteisuutta. Kuiva, hapokas maku on leveä ja herkullinen. Siitä löytyy paahteisuutta, sitrusta, kypäsää omenaa ja briossia. Viinillä on pitkä, tasapainoinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Castelnau Brut Reserve

Väriltään keltaisen viinin runsaassa tuoksussa on pähkinää, kypsää omenaa, briossia ja paahteisuutta. Runsas, maukas maku on kypsän omenainen, sitruunainen, mukavan paahteinen ja hieman kukkea. Jälkimaku on pitkä ja tasapainoinen.

Tutustu tarkemmin »

Armand de Brignac Brut Rose

Kalpean vaaleanpunaisella viinillä on hieno mousse ja sen upeasta, moniulotteisesta tuoksusta löytyy punaisia marjoja, paahteisuutta, kypsää sitrusta ja uuniomenaa. Runsaasta mausta löytyy marjaisuutta, paahteisuutta sekä kypsää omenaa ja sitrusta. Viini on tasapainoinen, sopivan hapokas, herkullinen kokonaisuus, jolla on pitkä, miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »