Valkoiset hanapakkaukset

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 38 kpl.

Devil’s Rock Riesling

Vaalean vihertävän keltaisen viinin tuoksu on neutraali, hennon kukkea ja yrttinen ja siitä löytyy myös kypsää omenaa ja hieman sitrusta. Pyöreä maku on hedelmäinen, sopivan hapokas, miellyttävä ja vastaa tuoksua.

Tutustu tarkemmin »

Matua Sauvignon Blanc 2014

Haalean vihertävänkeltaisen viinin tuoksu on avoin ja siitä löytyy herukan lehteä, ruohoa, karviaista ja yrttejä. Tuoksu on selkeä ja rypäleelle tyypillinen. Viinin maku vastaa tuoksua ja on kuiva, sopivan hapokas ja tasapainoinen. Helposti lähestyttävän viinin rakenne on hyvä ja siinä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »


Mud House Sauvignon Blanc 2014

Vihertävän keltaisen viinin tuoksusta löytyy ruohoa, herukan lehteä ja karviaista. Tuoksu on avoin, leveä ja rypäleelle tyypillinen. Viinin kuiva, hapokas ja miellyttävä maku on tasapainoinen, ryhdikäs ja vastaa tuoksua.

Tutustu tarkemmin »

Lindemans BIN 65 Chardonnay 2015

Vaalean keltaisen viinin tuoksu on kypsän trooppisen hedelmäinen, omenainen ja hieman tamminen. Runsaan trooppisen hedelmäinen maku on kuiva, tasapainoinen, sopivan hapokas ja hieman tamminen. Viinillä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Two Oceans Sauvignon Blanc 2015

Haalean vihertävän keltaisen viinin tuoksu on herukkainen, ruohoinen ja siitä voi löytää myös nokkosta. Maku on kuiva, keskihapokas ja vastaa tuoksua. Pitkässä maussa on myös kypsää karviaista ja hentoa yrttisyyttä.

Tutustu tarkemmin »