Uuden maailman valkoviinit, hinta yli 11 euroa

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 37 kpl.

Insight Sauvignon Blanc 2013

Väriltään haalean vihertävänkeltaisen viinin voimakkaasta tuoksusta löytyy herukan lehteä, nokkosta ja vastaleikattua ruohoa. Tuoksua vastaavasta mausta löytyy lisäksi kypsää hedelmää ja sitrusta. Tasapainoinen, rypäleelle tyypillinen viini on kuiva, sopivan hapokas ja tasapainonen kokonaisuus, jolla on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Squeling Pig 2014

Oljenkeltainen viini, jonka tuoksusta löytyy herukan lehteä, nokkosta, seljaa ja yrttejä. Tuoksua vastaava maku on runsaan hedelmäinen, kuiva ja sopivan hapokas. Viinillä on pitkä miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Hardys Nottage Hill Riesling 2013

Kalpean vihertävän keltaisen viinin tuoksusta löytyy mineraaleja, vahaa, kypsää sitrusta ja trooppista hedelmää. Puolikuiva maku vastaa tuoksua ja hapot tasapainottavat runsasta hedelmää. Vivahteikas miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Leyda Sauvignon Blanc Lot 4 2015

Vaalean vihertävänkeltaisen viinin tuoksussa on nokkosta, herukan lehteä ja hentoa aromaattisuutta. Avoimessa, kuivassa mausta on lisäksi greippiä ja hentoa yrttisyyttä. Viini on tasapainoinen, hapokas kokonaisuus, jolla on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »


Ferngrove Diamond Chardonnay 2014

Vaalean keltaisen viinin tuoksu on voimakas, tamminen, trooppisen hedelmäinen ja runsas. Voimakas maku on intensiivinen, kuiva ja siitä löytyy trooppista hedelmää, savua ja kukkeutta. Voimakas hapokkuus tasapainottaa viinin runsasta hedelmää. Viinillä on pitkä hieman yrttinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »