Euroopan valkoviinit, hinta yli 11 euroa

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 48 kpl.

Wolfberger Riesling Grand Cru Steingrubler 2012

Kalpean vihertävän keltaisen viinin avoin tuoksu on herkullisen mineraalinen, omenainen ja selkeä petrolinen. Hapokas, moniulotteinen ja maukas maku on kuiva ja siitä löytyy kypsää hedelmää, sitrusta, mineraalia sekä runsas kypsä hedelmä. Tasapainoisen viinin jälkimaku on erittäin pitkä.

Tutustu tarkemmin »

Trimbach Riesling Réserve 2012

Vaalean vihertävän keltaisen viinin elegantista ja tyylikkäästä tuoksusta löytyy vahaa, mineraalia, hentoa petroolia ja sitrusta. Moniulotteinen ja tasapainoinen maku on kuiva, hapokas, sitruksinen, hieman kukkea ja aromaattinen. Tasokkaan viinin jälkimaku on pitkä ja miellyttävä.

Tutustu tarkemmin »

Baron Heyl Estate Riesling 2013

Hennon keltaisen viinin tuoksu on leveä, kypsän hedelmäinen, sitruksinen ja mineraalinen. Monipuolinen maku on puolikuiva, kypsän hedelmäinen, hennon petrolinen ja mineraalinen. Runsaat hapot tasapainottavat viinin makeutta. Viinin jälkimaku on pitkä.

Tutustu tarkemmin »

Bernkastel Doctor Grosses Gewächs 2013

Vaalean keltaisen viinin avoin tuoksu on kypsän trooppisen hedelmäinen, sitruksinen ja mineraalinen. Moniulotteinen, herkullinen maku on puolikuiva, kypsän hedelmäinen ja sopivan hapokas. Tasapainoisen viinin jälkimaku on hienostunut ja pitkä.

Tutustu tarkemmin »

Wolfberger Riesling Grand Cru Rangen 2010

Vihertävän keltaisen viinin leveästä ja avoimesta tuoksusta löytyy mineraalia, ananasta, kypsää omenaa ja päärynää, sitrusta ja petroolia. Moniulotteinen kuiva maku on pehmeän hapokas, kypsän hedelmäinen, sitruksinen ja mineraalinen. Tasapainoisen viinin jälkimaku on pitkä ja herkullinen.

Tutustu tarkemmin »

Pascal Jolivet Sancerre Blanc 2014

Kalpean vaalean vihertävänkeltaisen viinin tuoksusta löytyy herukan lehteä, ruohoa, nokkosta ja karviaista. Kuiva, keskihapokas ja tasapainoinen maku on avoin ja vastaa tuoksua. Mausta löytyy myös kevyttä yrttisyyttä ja mineraalisuutta.

Tutustu tarkemmin »